A Comedy central sorozatai és filmjei

Az Ifjú Sheldon egy amerikai korabeli szituációs televíziós sorozat a CBS csatornán, amelyet Chuck Lorre és Steven Molaro készített. Az 1980-as évek végén és az 1990-es évek elején játszódó sorozat az Agymenők sorozat spin-off előzménye, és Sheldon Cooper karakterével kezdődik kilencéves korában, aki családjával együtt él Kelet-Texasban és középiskolába jár.

Comedy central sorozatai, köztük az Ifjú Sheldon kezdési időpontja is megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát kattintson ide és mindent megtalál a csatornáról. Iain Armitage fiatal Sheldonként játszik Zoe Perry, Lance Barber, Montana Jordan, Raegan Revord és Annie Potts mellett. Matt Hobbyt a harmadik évadtól kezdve a főszereplők közé léptették elő. Jim Parsons, aki a felnőtt Sheldon Coopert ábrázolja az Agymenőkben, elbeszéli a sorozatot, és producerként munkálkodik. Az előzménysorozat fejlesztése 2016 novemberében kezdődött, abból az eredeti elképzelésből, amelyet Parsons adott át az Agymenők producereinek. A sorozat különleges előzeteseként 2017. szeptember 25-én mutatkozott be, és két nappal később a CBS 22 epizódos teljes szezont rendelt a sorozatból. 2017. november 2-tól új epizódok indulnak hetente. 2019 februárjában a CBS megújította a sorozatot egy harmadik és negyedik évadra. A negyedik évad premierje 2020. november 5-én volt. 2021 márciusában a CBS megújította a sorozatot az ötödik, hatodik és hetedik évadra.

A sorozat az 1980-as évek végén és az 1990-es évek elején játszódik, és Sheldon Coopert követi fiatal fiúként, aki középiskolába jár a kitalált városban, Medfordban, Texasban. Kilencéves fiúként (az első évadban), megpróbál beilleszkedni az emberekkel teli világba, beleértve saját családját és barátait is, akik nem egészen tudják, hogyan kell kezelni egyedülálló szellemi képességeit és társadalmi alkalmatlanságát. Amennyiben többet tudna meg kattintson a musor.tv-re.