A fürdőszoba megvilágítás új köntösbe öltözteti a helyiséget

A fürdőszoba felújítás kiváló alkalom a helyiség kellemes légkörének megteremtésére. A mindennapok fáradalmait követően nagyon jól esik ellazulni és feltöltődni egy kád meleg vízben. Ezt tovább fokozhatja a rejtett fürdőszoba világítás, mely segíthet a teljes relaxációban.

Fürdőszoba hangulatvilágítás kiválóan segíthet a helyiség különleges atmoszférájának megteremtésében. Még a legegyszerűbb fürdőszobán is sokat dobhat, ha rejtett háttérvilágítással van ellátva. Az interneten rengeteg ötletet lehet találni, melyek azt prezentálják, hogy milyen sokat hozzá tehet a helyiséghez a rejtett világítás. Népszerű megoldás, hogy az egyik falszakasz kiemelkedik a többi közül, így mögötti kialakítható egy olyan mélyedés, melyben LED szalagot lehet elhelyezni. De, akár a mosdó környékén és a zuhanyzó oldalsó falán is nagyon jól mutat a világítás. A rejtett LED világítás színének megváltoztatásával egészen különleges hangulatúvá varázsolható a fürdőszoba. Egy fárasztó nap után nagyon sokat segíthet a hangulatvilágítás megvalósítása.

A sima fal és a megvilágított között hatalmas a különbség, szinte össze sem lehet hasonlítani a kettőt, hiszen utóbbi olyan akár egy belsőépítészeti csoda. Pedig csak annyi történik, hogy a helyiség bizonyos részei kapnak némi megvilágítást. A fények játékának köszönhetően még a legunalmasabb fürdőszobát is fel lehet dobni. Például a beépített kád megvilágítása által még inkább ki lehet emelni az amúgy is hangsúlyos megjelenéssel rendelkező részt. Még az ívelt kád sem jelent akadályt. Ha eljött a fürdőszoba felújítás ideje és szeretné igazán különleges módon kialakítani a helyiséget, akkor azt javasoljuk, hogy próbálja ki a háttérvilágítást. Az inspirálódásban sokat segíthet a fürdőszoba-felújítás-boys.hu weboldal!