A kompakt és megbízható Clipper mindig kéznél van

Mindennapi használati eszközeink kapcsán az egyik legfontosabb elvárás, hogy problémamentesen üzemeljenek és emellett lehetőleg minél ritkábban igényeljenek karbantartást. Nincs ez másképp olyan egyszerű kiegészítők kapcsán sem, mint amilyen az öngyújtó, hiszen rendkívül kellemetlen, ha épp a legrosszabb időpontban hagy cserben minket tűzcsiholó szerszámunk. A kellemetlenségek elkerülése érdekében ezért érdemes egy prémium terméket választanunk.

Szerencsére ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy komoly összegeket ki kell adnunk, erre pedig a clipper az egyik legjobb példa. A spanyol gyártó a hatvanas évek elején robbant be a köztudatba újratölthető butángyújtóival, népszerűsége pedig azóta is töretlen. Jól mutatja ezt, hogy ma a világ második legnépszerűbb márkájának tartják, köszönhetően rendkívül strapabíró és költséghatékony modellválasztékának. Hagyományos, tűzköves szériái mellett a Clipper jó ideje már szúrólángos öngyújtókat is gyárt, utóbbiak pedig okkal egyre elterjedtebbek. Tudniillik ezek a darabok még a legzordabb időjárási körülmények közt is megállják a helyüket és az erős szél sem jelent problémát számukra használat közben.

A Clipper egyik legnagyobb vonzerejét ugyanakkor kétségkívül a szinte megszámlálhatatlan modell jelenti. Gyakorlatilag keresve sem találni olyan formát, kialakítást, vagy mintát, amivel ne gyártanának öngyújtót, így aztán bármilyen egyedi igényünk is legyen, biztosak lehetünk benne, miszerint a Clipper kínálatában garantáltan megtaláljuk a számunkra legoptimálisabb darabot. Emellett a letisztult, fém darabok kapcsán még arra is van lehetőségünk, hogy gyémántfejes gravírozóval valamilyen egyedi szövegezést helyezzünk el az öngyújtó felületén. Ez akkor is hasznos, ha szeretnénk teljesen egyedivé varázsolni saját példányunkat, ám úgyszintén jól jöhet ez a megoldás, ha ajándékba szánjuk a választott darabot.