A lökéshullám fájdalom csökkentő hatása

Fájdalommal élni egyáltalán nem kellemes, sőt a mindennapos fájdalom komoly életminőségbeli romlást idézhet elő. Nem érdemes együtt élni a fájdalommal, inkább célszerű megoldást keresni a fájdalom okának megszüntetésére. A lökéshullám terápia erre kiválóan alkalmas.

Lökéshullám terápia komoly életminőségbeli javulást okozhat, így érdemes kipróbálni. A terápia kiválóan alkalmazható akut és krónikus megbetegedések esetében egyaránt. Ha sarkantyúfájdalommal, talpfájdalommal, tenisz vagy golfkönyök miatti fájdalommal, vállfájdalommal vagy izomsérüléssel küzd, akkor érdemes a lökéshullám terápiát választani. A kezelés rövid ideig, mindössze hét-tíz percig tart, ám hatása egyértelműen bizonyított és érezhető. A lökéshullám terápiát öt alkalommal két-három naponta kell megismételni. A lökéshullám terápia azért olyan hatásos, mert a készülék hanghullámokat bocsát ki, melyek a kezelt testfelületen vérbőséget okoznak, ami által felgyorsul a szervezet vérkeringése. A felgyorsult vérkeringés elősegíti a regenerációt és fájdalomcsillapító hatású.

A hanghullámok alkalmazása hatására a vérárammal gyorsabban elszállításra kerül a fájdalmas területről a gyulladást okozó lerakódott anyag. A terápiás kezelés részeként a kezelt területet körülvevő izmokat átmozgatják, az izmok görcsös feszülését feloldják, aminek következtében a páciens rögtön érezni fogja a fájdalom enyhülését. Ha Ön sem szeretné, hogy a fájdalom megkeserítse mindennapjait, akkor érdemes élni a lökéshullám terápia adta lehetőségekkel. A lökéshullám terápia a szervezet öngyógyító folyamatait indítja be. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni a lökéshullám terápia kapcsán és elérhetőségre van szüksége, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a kresak.hu weboldalra!