A Titan hevederzár betét a legjobb!

Titan zárbetétek széles kínálata kedvezményes áron megtalálható a zar-zerbetet.hu online zárszaküzletben. A Titan hevederzárak közül a legismertebbek és legkedveltebbek talán a Titan K5 30×30-as fogaskerekes zárbetét, a Titan K5 ASC 30×35-ös fogaskerekes zárbetét, valamint a Titan K5 40×70-es zárbetét.

A legjobb zárbetét kétségtelenül a Titan K5 ASC 30×35-ös fogaskerekes zárbetét, amely magas zártörési védelemmel rendelkezik, valamint 10 csapos működésének köszönhetően letapogatás elleni védelmet is biztosít. A zárbetét kulcsai kétsorosak, mivel a csapok a belsejében 2 sorban helyezkednek el és lehetővé teszik, hogy a zárbetét a kulcs mindkét oldalát olvassa. A Titan K5 30×30-as fogaskerekes zárbetét is igen népszerű, hiszen ugyanúgy 2 sorosak a kulcsai és magas letapogatási védelemmel rendelkezik, csakúgy, mint a K5 ASC. Ez a típus többletkulcsokkal együtt is megrendelhető, és weboldalunk erre a termékre 1 éves garanciát vállal. Manipuláció elleni védelemmel, valamint fúrásvédelemmel is rendelkezik.

A Titan K5 40×70-es fogaskerekes zárbetét is rendelkezik fúrás, valamint manipuláció elleni védelemmel, valamint erre is 1 év a garancia. Webáruházunk igyekszik 1-2 munkanap alatt kiszállítani a rendelt árut. További információkat a hevederzár betétekről megtalálhat, ha rákattint a zar-zarbetet.hu weboldalra, valamint felveheti a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal is az info@zar-zarbetet.hu e-mail címre írva, vagy a +3620/5711-792 telefonszámot tárcsázva. Látogassa fel tehát zárszaküzletünket és válogasson kedvére a Titan hevederzár betétek és más zárak széles kínálatában, hiszen ilyen kedvezményes árú termékeket sehol sem talál, ha pedig mégis, mi nyitottak vagyunk egy újabb, alacsonyabb árat ajánlani.