Abercrombie póló nagyon alacsony áron

Az Abercrombie & Fitch egy amerikai ruhagyártó cég amely főleg a 21-24 éves korosztályt célozza meg, és világszerte több mint ezer boltot irányít, hiszen az Abercrombie & Fitch márka mellett az övé a Hollister és az Abercrombie Kids is. A céget 1894-ben alapították New-York-ban. Bővebben az Abercrombie pólókról weboldalunkon, a shopamerican.hu-n olvashat.

Abercrombie póló kapható nagyon alacsony áron a shopamerican.hu weboldalon, ezért érdemes benézni hozzánk, ha ön is szeretne egy Abercrombie pólót, hiszen nálunk többféle színt és méretet is talál majd, ráadásul ha 15.000 ft fölötti értékben rendel, akkor elengedjük  majd a kiszállítás díját. Az Abercrombie pólók nagyon jó minőségűek ráadásul divatosak is, ezért ha ön is éppen vásárlás előtt áll, akkor nézzen be hozzánk. Az Abercrombie V-nyakú póló egy bordó színű pamut póló amely jersey anyagból készült, a Hollister logó látható a bal mellkasán, a szabása pedig slim-fit. A póló V –nyakkivágással rendelkezik és most M illetve XL méretekben kapható. Weboldalunkon talál majd egy mérettáblázatot is.

Amennyiben még ennél is több részletet és információt szeretne megtudni az Abercrombie pólókról, az árakról, vagy arról, hogy hogyan küldheti vissza a termékeket, akkor nem árthat felkeresni weboldalunkat, a shopamerican.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat majd erről és megtalálhatja a teljes Abercrombie kínálatot is az árakkal és a pólók illusztrációival együtt. Ha bármi kérdés merülne fel az Abercrombie pólókkal, a fizetési módokkal, az árakkal vagy a rendeléssel kapcsolatban, akkor ezeket a kérdéseket nyugodtan felteheti nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal a +36 30 4747 877 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@shopamerican.hu e-mail címre és kollégáink mindenkinek szívesen válaszolnak majd.