Az Rtl klub online műsorújságja

Az Emperatriz egy mexikói telenovella, amelyet Fides Velasco készített az Azteca számára. Főszereplője Gabriela Spanic, míg férfi főszereplő Bernie Paz. További szereplők: Sergio de Bustamante, Julieta Egurrola, Adriana Louvier, Marimar Vega, Miriam Higareda, Alberto Guerra, Rafael Sanchez Navarro és Carmen Delgado. Omar Fierro az első öt epizódban különleges megjelenést mutatott be, majd később visszatér a sorozat utolsó részében. A sorozatot az Rtl klubon is megnézheti.

Rtl klub online elérhető a musor.tv weboldalon, tehát ha önt is érdekli az Emperatriz sorozat, vagy más műsorok után nézne, keresse fel a musor.tv-t. A forgatás 2011. március 17. és 2011. szeptember 30. között zajlott. A sorozat premierje 2011. április 5-én volt, 19 nappal az első jelenet forgatása után, 20:30-kor, és 2011. november 8-án ért véget. Emperatriz (Gabriela Spanic), kapcsolatban áll Armando-val (Omar Fierro), aki házas férfi. Hamis színlelés miatt Emperatriz úgy gondolta, hogy valóban szereti, de később kiderült, hogy nős. Volt egy lányuk, de az anyja rábeszélte, hogy hagyja ott Armandóval és feleségével, amíg még börtönben van. Évekkel később, Armando legutóbbi látogatása után, Emperatriz teherbe esett, és az abortuszt egy telefonos beszélgetés váltotta ki Armandóval. A kórházban felfedezi, hogy Armando elárulta, csak manipulálta, és kidolgozott egy rendszert, ahol Emperatriz börtönbe kerül az általa elkövetett bankcsalások miatt.

Anyja tanácsára Emperatriz lányát adta Armando-nak és feleségének, Alma Rosának, Justo del Real (Sergio de Bustamante), a del Real cég tulajdonosának a lányának. Armandónak még 2 lánya van Alma Rosával: Elisa és Elena. Emperatriz szembeszáll Alma Rosával, hogy megtudja, ki a 3 lány közül az ő lánya, de a konfrontáció során Alma Rosa meghal. Justo emiatt akar bosszút állni Emperatrizen. További részletekért és a sorozat teljes leírásáért nézzen be a musor.tv weboldalra és itt mindent megtalál a sorozattal kapcsolatban, ami érdekelheti.