Az usamedical.de termékei online elérhetők

Az emberi test egyik legkiterjedtebb rendszere az endokannabinoid rendszer. Ez a rendszer a test számos részén jelen van, és fő célja a test egyensúlyának fenntartása. Úgy gondolhatunk rá, mint a szerveinket irányító fő rendszerre.

Az usamedical.de weboldalon többet tudhat meg erről a rendszerről és a CBD termékekről is, amelyek az endokannabinoid rendszert segítik elő. Az endokannabinoid rendszer reagál azokra a hatásokra, amelyek folyamatosan érnek minket. Környezeti hatások, belső élettani hatások, pszichológiai hatások, állandó érzelmi gondolatok: harag, önvád, depresszió, amelyekre az endokannabionid rendszer reagál, és megpróbál mindent normalizálni, az úgynevezett homeosztázisban. A fitokannabinoidokban, illóolajokban, méhviaszban és kókuszdió MCT olajban gazdag, organikusan termesztett kenderolaj széles választékának kombinációjával enyhíti a fáradt izmok és ízületek kellemetlenségeit, legyőzi az irritált bőr okozta kellemetlenségeket, és enyhíti a bőr kellemetlenségeit. THC-mentes termék 250 mg CBD-vel rendelkezik. Minden bőrtípusra ajánlott, tehát érdemes kipróbálni.

A balzsam összetevői magas fitokannabinoidtartalmúak, és az illóolajok, ha a bőrön keresztül a véráramba kerülnek, a véráramlás serkentésén dolgoznak, és csökkenthetik az izom- és ízületi kényelmetlenség érzését, amely belső fájdalommal és duzzanattal járhat. A fitokannabinoidok, valamint az eukaliptusz és a levendulaolajok erős antioxidáns hatása erősíti és táplálja az emberi test legnagyobb szervének, a bőrnek a szövetét. A nyugtató hatás csökkenti az irritációt. Ez lehetővé teszi számunkra a bőr anyagcsere-folyamatainak stimulálását és a gyulladásos tünetek enyhítését. A nap bármely szakában használható, és a test adott részére bemasszírozható. További információkat a usamedical.de weboldalon talál.