Betörés elleni fólia az Ön ablakaira is!

Senki sem gondol arra szívesen, hogy mi lenne, ha arra érne haza, hogy az ablaküveget valaki betörte, a lakást pedig gyakorlatilag kirámolták, minden, ami értékesnek látszott, annak hűlt helye. Sajnos az ördög sosem alszik, így jobb elővigyázatosnak lenni és a legrosszabbra is felkészülni!

Betörés elleni fólia – Az üveg ma már az építészet meghatározó részét képezi, nem csak az irodaházak építése során kedvelt alapanyag, hanem otthonainkban is egyre inkább elterjed. Nem csoda, hiszen rengeteg természetes fényt enged be és optikailag nagyobbnak mutatja a teret. Viszont mivel egy köztudottan törékeny anyagról van szó, ezért a betörők is előszeretettel választanak olyan házakat, melyek nagy üvegfelülettel vannak ellátva, legalábbis egyértelműen látszik, hogy könnyű lenne a bejutás. Ha nem szeretnénk, hogy otthonunkba bárki is jogtalanul behatoljon, akkor nagyon fontos, hogy megtegyük a kellő óvintézkedéseket. Sokat kizárólag az ajtóra koncentrálnak, holott a betörők egyre inkább választják az ablakokat behatolás céljából, hiszen sok esetben ott jóval könnyebb a bejutás.

Ha szeretné ablakfelületeit biztonságosabbá tenni, akkor vásároljon rájuk betörés elleni fóliát és rakassa fel szakemberrel. A betörés elleni fólia kiváló módja otthonunk védelmének! Ha az üveget be is törnék, nem hullik szét sok száz darabra, hanem egyben marad. Így, ha baleset, vagy egyéb okból kifolyólag törik az üveg, akkor sem sérül meg senki a szét szóródó szilánkok miatt. Különösen olyan családok számár ajánlott, ahol kisgyerekek is vannak, mivel a kicsik a játék hevében könnyen nekieshetnek az üvegfelületeknek. Bővebb információkért érdemes ellátogatni az ablakfoliaguru.hu weboldalra, ahol tájékozódhat, valamint a széleskörű kínálatot is megtekintheti!