Bőrgyógyászat a Belvárosi Orvosi Centrumban

A bőrbetegségek, hajbetegségek és körömbetegségek számos embernél jelentkezhetnek, gyermek és felnőtt korban is. Ezek kezelése fontos, hogy szakszerűen történjen egy színvonalas rendelőben, ahol nemcsak kényelemben érezheti magát, de hozzáértő kezekre is találhat.

Bőrgyógyászat a Belvárosi Orvosi Centrumban, ahol a bőrbetegségekre specializálódott szakorvosaink segítenek a problémák kezelésében. Mi nemcsak a felnőttek bőrét kezeljük, de a gyermekekét is, mivel a bőrbetegségek már gyermekkorban jelentkezhetnek, és az ő bőrük sok szempontból különbözik a felnőttekétől, ezért a gyógyítás terén is más gondoskodást igényelnek. Elvégezzük az újszülött és csecsemőkori bőrgyógyászatot és bőrápolást, gyakori gyermek bőrgyógyászati betegségek kezelését, valamint a baktériumok, gombák és vírusok okozta fertőzéseket. Allergia vizsgálatokat is végzünk, melyen keresztül felmérjük, hogy milyen anyagok felelősek az allergia kiváltásáért. Segítséget nyújtunk abban, ha bármilyen allergia tüneteit is észleli magán, megtaláljuk annak leghatékonyabb kezelését, vagy tanácsokat adunk a megelőzésben.

Szakorvosi rendelőnkben végzünk Demodex vizsgálatot is, ami során kiderítjük, hogy ezek a típusú atkák váltják-e ki az adott személynél a bőrpírral járó bőrbetegséget. A krónikus bőrbetegségek közt gyakori a bőrpírrel járó rozácea. Mi felmérjük a bőr állapotát, és személyre szabottan javasoljuk ennek a betegségének a kezelését, és számos bőrápolási tanáccsal ellátjuk pácienseinket. Ezenkívül nálunk kezelheti szemölcseit, egyéb bőrkinövéseit, valamint ezek eltávolítását is vállaljuk, bármely életkorban is járjon a beteg. Nálunk a fibrómák lézeres eltávolítása (apró kis növések a bőrön) is elvégezhető, megszüntetjük a bőr és körömgombát, illetve anyajegyszűrést is végzünk. Látogassa meg a belvarosiorvosicentrum.hu oldalt, ahol több dolgot is megtudhat különböző bőrbetegségekről, olvashat a bőrfertőzések kialakulásának okairól és típusairól, valamint azonnal kérhet időpontot rendelőnkbe.