Casco ügyintézés – ön hallott már a Kocsiguru Kft-ről?

Akinek van autója az tudja, hogy a CASCO biztosítás kötés nagyon fontos és rengeteg esetben hasznos lehet. Legyen szó új vagy használt autóról mindenképp megéri rászánni néhány percet, hogy megtudjuk a CASCO biztosítással kapcsolatos fontos információkat.

Casco ügyintézés a Kocsigurunál, Budapesten. Általában az a leggyakoribb, hogy személyautókra és kis-tehergépkocsikra kötnek az emberek CASCO biztosítást. Azonban speciális feltételekkel, korlátozott mértékben motorkerékpárra, kamionokra, kis-repülőgépekre és kishajókra is léteznek casco jellegű biztosítások. Ennek a fajta biztosításnak a megkötése nem kötelező, de azért nagyon jó ha van, hiszen az aki rendelkezik egy ilyen szerződéssel, tudja, hogy ha bármi baj történik az autóval, akkor fedezi a biztosítás. A Kocsiguru Kft-nél a Casco biztosítás szerződést azonnal megkötik Önnek egy tőlük teljesen független alkuszi céggel együttműködve. A Kocsiguru Kft Budapesti telephelyén mindössze pár perc alatt megkötnek egy casco biztosítást. Ezt a fajta biztosítást a gépjármű teljes védelmére hozták létre, és ezzel a biztosítással megvédhetjük autónkat a lopás, törés, totálkár, és elemi kár kockázataitól. Vannak olyan esetek is amikor a hitellel terhelt gépjárműnél a bank gyakran előírhatja a kötelező casco biztosítás megkötését. A Kocsiguru Kft-nél ebben a helyzetben is segítenek Önnek.

Ajánlatos mindenre előre felkészülni és casco biztosítást kötni. Látogasson el Ön is a www.kocsiguru.hu weboldalra és tudjon meg minél többet az itt köthető casco biztosításokról. Abban az esetben ha bármilyen kérdése lenne, ne habozzon és hívja a +36 70 606 4250-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@kocsiguru.hu e-mail címre, és az itt dolgozók minden kérdésére örömmel válaszolnak majd.