Dámszarvas vadászat a legjobb áron!

Ha dámszarvas vadászatra vágyik, akkor Romániába kell mennie. Románia nyugati részén egy igazi dámvadász-paradicsom található, amelyet látni kell ahhoz, hogy elhiggye. A dámszarvas vadászata Romániában szinte kötelező minden vadász számára.

Dámszarvas vadászat elérhető a moonlighthunting.eu weboldalon, ezért érdemes benézni hozzánk, ha ön is régóta gondolkodik már a dámszarvas vadászaton. Dámszarvas vadászatot kínálhatunk Magyarországon, Romániában. Romániában 2 különböző vadászterületen teríthet dámszarvast. Az első terület egy igazi vadászparadicsom, óriási számú dámszarvassal, némelyik 5 kg feletti, mások pedig még nagyobbak. Több száz szarvas állománya található itt. Ez egy sok kihívást jelentő vadászati terület.

A másik területen egy átlagos bak 3 kiló körül mozog, a legszerencsésebb vadászok akár 4 kilós dámszarvasokra is számíthatnak. Kínálunk erre a területre többféle ajánlatot is a moonlighthunting.eu weboldalon. Vadászterülettől függően a szállás  vagy szállodákban vagy a vadászházakban is megoldható. Az ételek finomak mindenhol, ezért javasoljuk, hogy próbálja ki a román ételeket, de nemzetközi ételeket is kínálnak. Amennyiben többet tudna meg a dámszarvas vadászatról és Romániában szeretne dámszarvasra vadászni keressen fel minket, hiszen weboldalunkon jó árakat találhat, ráadásul nemcsak dámszarvasra, hanem más állatokra is vadászhat, ha hozzánk fordul. Nézzen be hozzánk, nem fogja megbánni!