Duguláselhárítás a VI. kerületben környezetbarát módon

Sokan alkalmaznak különböző boltban vásárolható lefolyótisztító szereket a dugulások megszüntetésére, csak hogy ezekben olyan vegyi anyagok találhatóak, amik károsak a környezetre, és a lefolyórendszer csöveit is megrongálhatják maró hatásukkal, ami csak újabb dugulásokhoz és meghibásodásokhoz vezethet.

A duguláselhárítás VI. kerület területén környezetbarát módon történik, ha a megfelelő duguláselhárító szakemberekre bízza a munkát. A szakemberek nem használnak vegyszereket és maró anyagokat, csakis szerszámokat és tiszta vizet, így nem szennyezik a talajt, a növényeket, ezáltal minket, embereket sem.

Ha mindenképp magunk akarjuk megpróbálni megszüntetni a dugulást, akkor alkalmazzunk ártalmatlan házi praktikákat a vegyszerek helyett, mint amilyen a szódabikarbóna, az ecet vagy a forró víz. A sósav már nem jó, mert túl erős maró hatása miatt károsítja a csöveket, a környezetet és bennünk is kárt tehet.

Ha a házi praktikák nem segítenek, vagy csak ideiglenesen szüntetik meg a bajt, akkor hívjunk szakembert, aki szakszerűen elhárítja a dugulást a VI. kerületben. A duguláselhárítók csak magasnyomású tiszta vizet, és különböző fejű csőgörényt alkalmaznak a duguláselhárításhoz a VI. kerületben, ami környezetbarát.