Esküvői ruhaszalon Budapest – Minőséges és márkás esküvői ruhák

Minden házasulandó életében a saját esküvője számít az élete egyik legszebb és legjelentősebb napjának. A Glória esküvői ruhaszalon már több mint 80éves fennállása bizonyíték arra, hogy az egyik legjobb a szakmában.

Esküvői ruhaszalon Budapest egyedi tervezésű és magas minőségű, eredeti ruhákkal várja kedves vásárlóit. A 2018-as kollekció akár online is megtekinthető a www.gloriaszalon.hu weboldalára kattintva. A kínálatunkban elérhetőek KATY CORSO, MADELINE GARDNER, DOMINISS, LA SPOSA, SAN PATRICK, BIANCO EVENTO márka ruhái. A ruhák kölcsönzési árai széles skálán mozognak, 30.000-tól egészen 240.000 Ft-ig. Ám manapság egyre nagyobb fektetünk az egyedi igények kielégítésére is. A ruhák megvásárlására is van lehetőség, melynek árairól csak személyesen adunk ki információt. Azok a menyasszony számára, akik sokkal előre tudják az esküvő dátumát, ajánlom figyelmükbe az évvégi leárazásainkat, mellyen szuper áron juthat az álom esküvői ruhájához. A szalonunkban a ruhapróbák előre egyeztetett időpont alapján zajlanak.

A maximális kényelem érdekében egy 120 négyzetméteres légkondicionált szalon áll a kedves vásárlók rendelkezésre. A próbák elsősorban mindig egy beszélgetéssel kezdődnek, hogy a magas szakértelemmel rendelkező munkatársaink a menyasszony minden kérését és igényét teljesíteni tudják. A Budapesti szalonunk a VII. kerületben az Erzsébet körúton található a 44-46-os házszám alatt. Továbbá bármilyen bővebb információra lenne, szüksége hívjon bennünket a 06 70 907 6144 vagy a 06 36/1 322-2071-es telefonszámokon. Illetve írhat nekünk az info@gloriaszalon.hu e-mail címre. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi garantáltan segítünk abban, hogy feledhetetlen legyen a nagynapja!