Festett beltéri ajtó, amely prémium minőséget képvisel

A festett ajtók is lehetnek igazán minőségi nyílászárók. Elsősorban az számít, hogy a kinézett termékeket honnan rendeli meg. Ha kiváló minőségű ajtót szeretnél vásárolni, amely megfelel elképzeléseidnek, akkor látogass el a bb-ajto.hu weboldalra!

Festett beltéri ajtó amolyan klasszikusnak számít, így a BB-Ajtó kínálatában is állandóan keresett termék. A festett beltéri ajtó kedvelt termék, ám, ha emellé még minőség is párosul, akkor a vásárlók különösen rajonganak érte. A BB-Ajtó kínálatában található beltéri festett ajtók szakemberek gondos kezei által készülnek. Az ajtók minőségi felületkezelésben részesülnek, ami hat réteg festéket jelent, amit a szakemberek visznek fel az ajtó felületére. A modern festési technológia nem hiábavaló, ugyanis ennek köszönhetően a világos színek is hosszan megőrzik színüket és nem fakulnak ki. A felületi szennyeződések könnyen eltávolíthatók, nem árt a tisztítás a színeknek, így hosszú időn keresztül gyönyörködhetsz festett beltéri ajtódban, mely nem veszít szépségéből. Az ajtót teljesen saját elképzeléseidre szabhatod, ezért nem kell attól tartanod, hogy az ajtó nem passzol majd a dizájnhoz.

A BB-Ajtó kínálatában lévő festett ajtókhoz kiválaszthatod a neked tetsző marásmintát és üvegezést, továbbá a RAL színskála bármelyik színét kérheted ajtódhoz. Már az ajtók legyártása is gondos munkával és alapos odafigyeléssel történik, aminek köszönhetően otthonodba az általad elképzelt, magas minőségű ajtó. Az ajtó szerkezet MDF keretprofil, amelyet általában egy papírrács betét tölt ki, azonban, ha szeretnéd, akkor üreges forgácslappal is kérheted az ajtót, így még színvonalasabb ajtót tudhatsz magadénak! Bővebb információkért érdemes ellátogatni a bb-ajtó.hu weboldalra, ahol a kínálatot is meg tudod tekinteni!