Fliegl siló és trágya villa a könnyebb munkavégzésért

A jószágállományok mellett, nagyon nagy segítséget jelenthet, hogyha gépesítve vannak a munkafolyamatok. Ebben lehet segítségünkre egy Fliegl kanál is.

Fliegl siló és trágya villa, illetve kanál teljesen hidraulikus rendszerrel van ellátva. Nagyon jó megoldást jelenthet a mindennapi etetés folyamán, a siló könnyedén mozgatható vele. A Fliegl villa, illetve kanál alkalmazható homlokrakodóra, illetve kerekes rakodóra is egyaránt. Bármilyen siló fajtánál nagyon jó alkalmazható, legyen szó kukoricáról vagy éppen fűről. Továbbá jól praktizálható még trágya, és bármilyen ömlesztett takarmány esetén is. Nagyobb farmok esetén, ahol már az etetés takarmánykeverő kocsi segítségével történik, nélkülözhetetlen egy ilyen homlokrakodó, hiszen csak ily módon tudjuk megtölteni. A villa, illetve a kanál, egy nehéz, kettős működésű hidraulikushengerrel van felszerelve, amely a csúcsban összefutó fogókarok és a silóból való kifogástalan elvételt biztosítja. A vágóél egy szilárd kopóacélból készül, amelynek a paraméterei 16*150 mm HB 450. Továbbá igen robosztus fogóösszekötéssel készül, illetve hidraulikus csatlakozóval és tömlőkkel van ellátva.

A Fiegl villa, illetve kanál teljesen horgonyzott kivitellel készül. A standard silófogó villa mellett, a kínálatunkban megtalálja még a blokkvágó kanalat és a blokkvágó villát is. A trágya mozgatására is külön kínálunk trágya villát és trágya kanalat is, amely egyben silóra is használható. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a pap-agro.eu oldalára kattintva. A honlapunkon minden további bővebb információt megtalál. Illetve elérhetőek vagyunk még a 06 53 552 283-as telefonszámon és az info@pap-agro.eu e-mail címen.