Foci vb menetrend a focivb2018.info weboldalon

A foci vb egy sokak által várt esemény, és ez a legnagyobb nézettséggel rendelkező sportesemény is egyben, ezért nem csoda, hogy ekkora felhajtás övezi. Weboldalunkon élő közvetítést is talál majd a meccsekhez, tehát ha nem tudja az eseményt a TV-ben figyelemmel kísérni, akkor weboldalunkat igen hasznosnak fogja majd találni.

A foci vb menetrend megtekinthető a focivb2018.info weboldalon, tehát megéri benézni hozzánk, ha ön is követi a futball világát és érdekli az idei Oroszországban rendezett világbajnokság. Weboldalunkon azt is megtalálhatja majd, hogy a mérkőzéseket melyik stadionban játsszák, és emellett azt is, hogy kik lesznek a szakkomentátorok a torna ideje alatt. A 14-ei moszkvai nyitás után a csoportok egyes tagjai megkezdik a mérkőzéseket, 15-én például a Marokkó-Irán, az Egyiptom-Uruguay és a Spanyolország-Portugália meccseket lehet majd megtekinteni. Másnap, vagyis 16-án játszik a D csoport is, vagyis az Argentína-Izland és a Horvátország-Nigéria meccseket lehet majd figyelemmel kísérni.

Amennyiben megtekintené a teljes foci vb menetrendet és kíváncsi arra, hogy melyik meccset melyik stadionban játszák, akkor jó helyen jár a focivb2018.info weboldalon, és itt mindent megtudhat az idei foci vb-ről, tehát megéri benézni hozzánk. Az idei fovi vb döntőjét a Luzsnyiki stadionban tartják meg július 15-én délután három órai kezdettel, és a kezdő mérkőzést is ugyanitt játszák majd június 14-én, szintén koradélután. A világbajnokságot a házigazda, Oroszország kezdi Szaud-Arábia ellen. Másnap Egyiptom játszik majd Uruguay ellen a központi stadionban, Jekatyerinburgban. Ha ön is kíváncsi arra, hogy ki nyeri meg az idei világbajnokságot, akkor kövesse figyelemmel folyamatosan frissülő weboldalunkat, és itt mindent megtudhat majd.