Frakcionált lézerkezelés a gyönyörű bőrért

A frakcionált lézerkezelés a bőrfelszín teljes megújulását stimulálja. A páciensek gyakran keresik fel a bőrgyógyász szakorvost különféle bőrhibákkal. Sokuk számára a frakcionált bőrkezelés hatékony megoldást jelentene.

Frakcionált lézerkezelés egy esztétikai beavatkozás, melynek keretein belül a bőrfelszín hegesedését, egyenetlenségeit, valamint a természetes öregedés nyomait tüntetik el, legalábbis mindenképp csökkentik. Ezáltal a frakcionált lézerkezelés tökéletes pigmentfoltok eltüntetésére, pórusok méretének csökkentésére, finomabb rácok megszüntetésére, mélyebb ráncok méretének csökkentésére, aknés, pattanásos bőr kezelésére, valamint a hegek feltelítődésének serkentésére. Alapvetően a kezelés után a kezelt felület bársonyosabbá, feszesebbé, fiatalosabbá válik. A frakcionált lézerkezelés egy szaktudást igénylő invazív beavatkozás, melynek során komoly körültekintésre van szükség. A bőr néhány napos gyógyulással jár. A beavatkozás előtt bőrgyógyászati konzultáció, valamint tanácsadás szükséges.

Frakcionált lézerkezelés esetén a bőrfelszínen sűrű, pontszerű lyukakat ejtenek, amiknek sűrűsége a bőr egyedi igényei szerint beállíthatók. A kezelés hatására nem csak a bőrfelszín újul meg, de a bőr mélyebb rétegeiben új elasztikus rost és kollagén termelés indul be. Vagyis nem csak a bőrfelszín válik feszesebbé, de a mélyebben található részek is rugalmasabbak lesznek. A kezelést követően egy hét regenerálódási időre van szükség, valamint még egy hét finom hámlás követi ezt. A frakcionált lézerkezelés sokkal kíméletesebb a hagyományos kezelési formánál, valamint kevésbé fájdalmas és jóval rövidebb a gyógyulási idő. Bővebb információk a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon.