Gél lakk a lehető legjobb áron

Sokan a gél lakk lehetőségét választják az akril körmök helyett a természetesebb és tartósabb manikűr érdekében. A gélek hosszú vagy rövid körmökre is felvihetők, így sok ember számára vonzóak. Bővebben erről weboldalunkra látogatva olvashat majd.

Gél lakk kínálat várja a marilynails.hu weboldalon, tehát látogasson el ide és tekintse meg jobbnál jobb lakkjainkat amelyeket olcsón megrendelhet. A gélek nem bocsátanak ki olyan szagot, mint az akril körmök. Ki szeretné, ha vegyszer szagú keze és körme lenne? Valószínűleg senki. Vannak, akik allergiásak az akril vegyi anyagokra, mások egyszerűen nagyon érzékenyek a vegyszerkeverék által keletkező füstökre és szagokra. A gél körmök nagyszerű módjai annak, hogy elkerüljék ezeket a problémákat. A géllakkok erősebb összetevőkből állnak, amelyek szorosabban ragadják meg a körmöt, mint a hagyományos lakkok, és elég erősek ahhoz, hogy a mindennapi kopásnak ellenálljanak, anélkül, hogy lekopna.

Néhány különbség a gél és a szokásos lakk között? A géllakkok rugalmasabbak, így ellenállnak bármilyen szennyeződésnek, a géleket UV- vagy LED -lámpa alatt keményítik, és a lakkok oxigénben keményednek. A géleket legalább tíz percig acetonban áztatva kell eltávolítani, míg a lakkokat könnyen le lehet törölni a körömlakklemosóval. Amennyiben még ennél is többet tudna meg a gél lakkokról és az árakról, nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk a marilynails.hu weboldalra, ahol megtekintheti majd a teljes készletet, a kiszállítási információkat és illusztrációkat is nézhet a gél lakkokról. Ha bármi kérdés merülne fel a gél lakkokkal kapcsolatban, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal és kedves csapatunk minden kedves érdeklődőnek szívesen válaszol majd a feltett kérdésekre.