Gyors és megbízható kockázatelemzés

Önnek is gyorsan lenne szüksége egy megbízható kockázatelemzésre? De tudja, hogy a legtöbb helyen ennek a folyamata több napig is eltarthat, és ez a minimum? Ne keseredjen el! Lépjen kapcsolatba mihamarabb a PRO Controllers csapatával, hiszen itt a kapcsolatfelvételt a kész dokumentumig akár huszonnégy órán belül hozzájuthat.

A kockázatelemzés elkészíttetése a hatályos jogszabályok szerint minden munkahelyen kötelező. Ezt persze nyilván Ön is tudja. Azonban arra nem biztos, hogy időben tudomást szerzett, hogy már a munkavégzés megkezdése előtt szükséges beszerezni ezt a kiemelkedően fontos dokumentumot. Ha pedig Ön is később értesült erről, akkor előfordulhat, hogy sürgeti az idő, és gyorsan van szüksége a kockázatellenőrzésre, amely ennek ellenére szükséges, hogy precíz, megbízható és a hatóságok előtt is elfogadható legyen. Ilyen kockázatelemzést tudnak készíteni a PRO Controllers-nél, ahol számos megbízható és magasan képzett szakember dolgozik, akik akár a kapcsolatfelvételtől számított egy napon belül el tudják készíteni Önnek ezt a hivatalos dokumentumot, amellyel aztán bármelyik hivatal előtt gond nélkül meg tud jelenni köszönhetően annak, hogy a PRO Controllers állandó kapcsolatot tart a hatóságokkal, és folyamatosan nyomon követik a jogszabályi változásokat.

Amennyiben tehát Önnek is mihamarabb szüksége lenne egy jól elkészített kockázatelemzésre, akkor mindenképpen a PRO Controllers csapatánál kell jelentkeznie! Ezt megteheti a munkavedelemestuzvedelem.hu weboldalon, ahol a kapcsolat menüpont alatt található űrlap kitöltésével üzenhet. De felveheti a kapcsolatot a szakemberekkel a +36 70 423 6667-es telefonszámon is. Előzetes egyeztetés után személyes találkozóra is van lehetőség Budapesten, a Vahot utca 6. szám alatt.