Használj hálózati vízszűrőt és fogyaszd az egészséges, tiszta vizet az üdítők helyett!

A hálózati vízszűrő legnagyobb előnye, hogy úgy tisztítja meg a csapvizet, hogy közben egyáltalán nincs szem előtt. Az avatatlan szemek egyáltalán nem fogják tudni, hogy víztisztító van a konyhában, mivel a készülék a mosogató alá van beszerelve.

Hálózati vízszűrő nagy segítséget jelent, ha szeretnél egészséges vizet fogyasztani, azonban nem szeretnéd szaporítani a műanyag hulladékot. Manapság, ha valaki szeretne vizet inni, akkor bemegy a közeli üzletbe és palackozott vizet vásárol. A csapvíz jellemzően csak a végső alternatíva. Ráadásul a cukros italok és üdítők sokkal nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint a vízfogyasztás. Annak ellenére, hogy Magyarországon jó minőségű a csapvíz, számos helyen előfordulhat lokális szennyezettség. Emiatt a víz kellemetlen ízű és szagú, így érthető, hogy nem szívesen fogyasztod és inkább palackozott vizet vásárolsz. A megoldást az jelenti, ha a problémát a forrásnál szünteted meg, tehát érdemes beszerezni egy víztisztító berendezést. A Wellnet kínálatában számos különféle víztisztító berendezés található, így kiválaszthatod azt, ami számodra a leginkább megfelel.

A víztisztító készülék kiválasztásánál nagyon fontos, hogy kizárólag olyan berendezést válassz, amely hazánkban engedélyezett és független laboratóriumban minősítették. A Wellnet víztisztítókra ez természetesen igaz. A hálózati vízszűrő két fokozatban tisztítja meg a csapvizet. Az első fokozatban a vízszűrő a lebegő anyagoktól tisztítja meg a csapvizet, míg a második fokozatban a nagy aktív felülettel rendelkező aktív szén adszorbeálja a szag- és ízrontó vegyületeket, a halogénezett metánszármazékot és az aktív klórt. Bővebb információkat a wellnetviztisztito.hu webáruházban találsz, ahol a termékeket is megtekintheted!