Hatékony fenék edzés otthon

Nagyon sokan vannak azok, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudnak elmenni egy konditerembe edzeni. Ez azonban egyáltalán nem azt jelenti, hogy le kellene mondani a mozgásról! Otthon is lehet hatékonyan edzeni, mindössze egy jó edzés tervre és egy nagy szaktudással rendelkező edzőre van szükség.

Fenék edzés otthon számos nő számára jelent alternatívát. Van, hogy a konditerem van messze és túl sok időt és költséget jelentene az utazás és az edzés. Mások esteében közel lenne a konditerem, viszont kisgyerekkel vannak otthon és nincs kire rábízni a babát az edzés ideje alatt. Vannak olyan emberek is, elsősorban nők, akik nem szívesen mennek le a terembe, mert nem szeretnék, hogy bárki bámulja őket vagy épp félnek, hogy valamit rosszul fognak csinálni. Bármelyik alternatíva vagy egyéb ok áll fenn esetedben, az otthoni edzés még mindig jelenthet megoldást. Nem kell kilépned a lakásból, hogy hatékonyan edz, csak egy kis helyre van szükség otthonodban. Ma már az sem jelent problémát, hogy otthonodban edz edző segítségével. Viszont úgy kell elhelyezned a kamerát, hogy az edző jól lásson a gyakorlatok elvégzése közben, így azonnal szólni tud, ha javítani kell a mozdulatot.

Na, de egy férfi fogja a feneked mustrálni edzés közben? Nem, nem egy férfi, hanem egy nő, aki ráadásul profi edző és nem a feneked bámulja, hanem szakmai szemmel nézi a gyakorlat végzést és szükség esetén kisegít. Fenék edzés terén a legjobb edző kétségkívül Tótfalusi Alexandra, aki pontosan tudja mi a kerek popsi titka. Ha nem csak egészséges szeretnél lenni, hanem az is fontos számodra, hogy olyan kerek popsid legyen, mintha körzővel rajzolták volna, akkor látogass el a fenekformalas.com weboldalra, ahol minden fontos információt megtalálsz, amit a fenék edzésről és a kerek popsiról tudni érdemes!