Hogy járt a menedzser?

Ha a vérnyomás értékei alapján önt már többször is figyelmeztették, hogy itt az ideje lefogyni és változtatni az étrenden. Ez persze nem egyszerű, főleg akkor nem ha, az ön felesége vagy férje kiválóan főz, viszont kitartással és akarattal valóban le lehet fogyni és egészséges maradni élete végéig. Erről bővebben a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon olvashat.

A megfontolatlan menedszer is éppen így járt, és ő 14 hónap alatt elérte azt az eredményt, amit szeretett volna és kitartása árán sikerült lefogynia. A tipikus hibák amiket a menedzser elkövetett a következők voltak: csak hétvégente reggelizett, a vacsoránál több fogást is fogyasztott, nap közben viszont csak szendvicseket evett, ez pedig egy igen egészségtelen életmód. Ő 20 kilogrammos fogyást tervezett el, ehhez pedig komoly változások kellettek az életvitelében. Az életmód tanácsadó ekkor olyan alternatívákat kínált, amelyekkel csökkentgető volt a napi energiamennyiség. A családi vacsoráknál is felére kellett csökkentenie az étel mennyiséget, az alkoholról pedig teljesen le kellett mondani, viszont így elérhette a 20 kilós fogyást amit megálmodott.

Amennyiben többet szeretne olvasni erről a témáról, vagy ha esetleg fel szeretné venni a kapcsolatot Papp Rita életmód tanácsadóval, akkor érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat a belvarosiorvosicentrum.hu-t és itt orvosi centrumunkról is bővebb információt olvashat. Ha bármilyen kérdése lenne a diétával, vagy bármilyen egészségügyi problémával kapcsolatban, akkor mindenképpen vegye fel barátságos ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot az info@boc.hu e-mail címre írva, vagy akár tárcsázhatja telefonszámunkat is a +36 30 870 74 27-et és mi azonnal visszajelzünk majd önnek. Ha ellátogat orvosi centrumunkba, akkor 1 órán át ingyenes lesz a parkolás.