Integrált városfejlesztési stratégia

A Városfejlesztés Zrt. több mint húsz éves hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik az integrált városfejlesztési stratégia és városfejlesztés területén. Cégünk komoly integrált településfejlesztési stratégiát dolgozott ki az elmúlt 20 évben. Az integrált településfejlesztési stratégia és az integrált városfejlesztési stratégia kidolgozása során az önkormányzatok 7-8 évre tervezik a települések városfejlesztési tevékenységeit.

Katt ide és itt mindent megtudhat majd az integrált településfejlesztésről, annak stratégiájáról, és természetesen cégünkről is, tehát nincs más dolga, mint a varosfejlesztes.hu-ra kattintani, ahol mindent megtudhat és eddigi munkáinkba is betekintést nyerhet. A Városfejlesztés Zrt. meghatározó szerepet játszott az integrált városfejlesztési stratégia és az integrált városfejlesztési stratégia megvalósításának szakmai alapításában, előkészítésében és módszertani fejlesztésében, mint a településfejlesztés megvalósítását megcélzó városorientált stratégiai tervezési eszközök létrehozása.

Az EU közpolitikai törekvéseivel és Magyarországon való megjelenésével valóban találkoztak a Városfejlesztés Zrt eredményei, amelyek a Lipcsei Charta nyilatkozatában is megnyilvánultak, és amelyek célja az uniós városok számára a stratégiai tervezés megvalósítását célzó integrált megközelítés megvalósítása. Ha esetleg ennél is több információt és részletet szeretne megtudni az integrált városfejlesztési stratégiáról és bővebben olvasna cégünkről, akkor keresse fel bátran weboldalunkat, a varosfejlesztes.hu-t ahol mindent megtudhat majd árainkról is és több tanulmányunkat is elolvashatja majd. Kérdéseivel forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz a +36 20 941 1234 telefonszámon.