Iszapleválasztó rendelése online egyszerűen és gyorsan

Az iszapleválasztó szennyszemcsék eltávolítására használható a fűtési rendszerekről. A részecskék problémákat okozhatnak a szerelvényekben és a vezérlőegységekben. Az iszapleválasztó tiszta vizet, megbízható működést, jobb és gyorsabb hőátadást biztosít, ezáltal hozzájárul az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás csökkentéséhez. Alkalmas melegvizes fűtési rendszerekhez és padlófűtési rendszerekhez.

Iszapleválasztó rendelhető a ferencziepuletgepeszet.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátra és próbálja ki magas minőségű iszapleválasztó rendszereinket. A rozsdát, a mészszemcséket, a kalciumot, a magnéziumot, az oxidokat, a karbonátokat és az iszapot, valamint a nagyobb részecskéket, például forgácsot vagy építési maradványokat eltávolítják a vízből – vegyszerek használata nélkül. Kiválóan alkalmas iszapfelhalmozódásnak kitett rendszerrészek felújítására. Napjainkban léteznek iszapleválasztók, amelyeket más módon, kamrák nélkül alakítanak ki. Az iszapleválasztóban a durva részecskék megragadnak a szennyvízben, így a következő tisztítási lépések nem folytatódnak. Mivel a szennyeződések nagyrészt feloldódnak a szennyvízben, a durva részecskék eltávolítása csak azt jelenti, hogy az iszapleválasztóban a szennyeződések nagyon kis része távozik.

A szennyvízhez szükséges iszapleválasztó mérete függ a csatlakoztatott személyek számától, az iszapleválasztóba betáplált szennyvíz típusától, valamint a szennyvíz tisztítási módjától. A vegyes szennyvízhez általában háztartásonként körülbelül 2 m3 térfogat szükséges. Ha az iszapleválasztóban vegyszeres kicsapás történik, a térfogatot háztartásonként legalább 3-4 m3-re kell növelni. Az iszapleválasztót úgy kell elhelyezni, hogy az iszapszívó járművek számára hozzáférhető legyen. Amennyiben többet tudna meg keresse fel weboldalunkat a ferencziepuletgepeszet.hu-t.