Ivóvíz szűrő rendelhető online egyszerűen

A trihalogén-metánok és halogén-ecetsavak a rákkal kapcsolatba hozható szennyeződések, amelyeket rutinszerűen az ivóvízben találnak meg, és ezek néha meghaladják az EPA által szabályozott határértékeket. Emiatt érdemes vízszűrőt használni, amelyet online megrendelhet webáruházunkból.

Ivóvíz szűrő rendelhető a bolt.agroviz.hu weboldalra látogatva, tehát ne menjen messzire, kattintson ide és megtalálhatja a teljes készletet. Az arzén ismert humán rákkeltő anyag, amely hólyag-, tüdő- és bőrrákot okozhat, valamint károsíthatja a bőrt és a tüdőt. Az arzén származhat természetes, ipari és mezőgazdasági forrásokból. Ipari folyamatok kibocsátása során szabadul fel, emellett favédőszerként és növényvédőszerként is használják. Erős bizonyítékok állnak rendelkezésre a vegyszer és a pajzsmirigy-problémák közötti kapcsolatra. Bár az otthoni vízszűrőknek több száz márkája és modellje létezik, általában hat fő formában kaphatók – kancsós vagy nagy adagolós, csapra szerelhető, csaptelepbe integrált, pultra szerelhető, mosogató alatti vagy egész házas. Minden szűrő néhány technológián alapul: szén vagy aktív szén, fordított ozmózis, ioncserélés, ioncsere, mechanikus szűrők, ózon, ultraibolya és vízlágyítók.

A széles körben elterjedt szénszűrők megfizethetőek, és hatékonyan távolítanak el vagy csökkentenek számos gyakori vízszennyezést, például az ólmot és a kezelési folyamatok melléktermékeit. A fordított ozmózis szűrők szintén népszerűek, és eltávolítják azokat a szennyeződéseket, amelyeket a szénszűrők nem tudnak eltávolítani, például az arzént és a rakéta-üzemanyag perklorátot, de meglehetősen drágák lehetnek. Amennyiben olcsón venne minőségi szűrőt, nézzen be még ma a bolt.agroviz.hu-ra, és ha tőlünk rendel villámgyors kiszállításra számíthat.