Kasszandra studió a természetes szépségversenyek szervezője

Amikor azt mondjuk, hogy szépségverseny, akkor minden a magas, karcsú szebbnél szebb nők jutnak elsőre eszünkbe, melyek szép frizurával és sminkkel lépnek színpadra. Viszont, amit mi kínálunk az teljesen más.

Kasszandra studió a legkisebbek versenye, ahol nem a frizura és smink az ami számít, sokkal inkább a báj és a természetesség, amely díjazásra kerül. Immáron 14 éve szervezzük meg évről-évre a gyerek szépségversenyeket, melyek töretlen sikernek örvendnek. Egy-egy verseny alkalmával akár 2000 nevezővel is büszkélkedhetünk. A résztvevők között kislányok és kisfiúk egyaránt megtalálhatóak, akik öt kategóriában indulhatnak. A legfiatalabb korcsoport már 6 hónapos kortól nevezhető. Általában a szülők a saját gyermekünket látják mindig a legszebbnek, és mindig van bennük van valami plusz. Mi pont ezt keressük. A verseny fő mottója a természetesség, így a smink teljes mértékben tilos, illetve a túlzott hajformázás sem engedélyezett. Amennyiben szeretnénk adni a gyermekünknek egy lehetőséget, hogy kipróbálhassa magát ebben a világban, megpróbálja, hogy milyen a színpadon való szereplés, akkor nálunk a legjobb helyen jár.

Az általunk megszervezett versenyeken a gyerekeknek nem kell külön produkcióval készülni, azokat mi biztosítjuk számukra. Ugyanis a megszokott világbéke szöveg helyett mi zenés mulatsággal és bohócokkal szórakoztatjuk a versenyzőket. A gyerekek a zsűri az alapján pontozza, hogy milyen a megjelenése, mennyire magabiztos és érzi jól magát ebben a szerepben. A versenye egy online felületen keresztül lehet jelentkezni, ahova egy képet küld beküldeni. A legtöbb szavazatot elért fényképpel rendelkező gyerekek kerülnek be az elő versenybe. Sok sikert kívánunk!