Kindi Kids – Rainbow Kate baba kiegészítőkkel

A Kindi Kids babákért odáig vannak az ovisok! Ezek az édes babák csupa játékot és szórakozást ígérnek! Ha a jól megszokott babák helyett valami igazán különlegessel szeretné meglepni gyermekét, akkor érdemes a Kindi Kids babákat választani!

Kindi Kids – Rainbow Kate baba kiegészítőkkel – Ha gyermekének még nincs Kindi Kids babája, akkor Rainbow Kate baba az ideális választás. Rainbow Kate, vagyis Szivárvány Kate vidám, fényes és mindig, minden helyzetben pozitív. Ez a csodás baba a gyermek legkedvesebb barátja lesz, legalábbis biztosan a kedvenc játéka. Rainbow Kate babával a gyermek búcsút inthet az unalmas pillanatoknak és nagyszerűen szórakozhat! A baba szinte életre kel, ahogy a gyermek a kezébe veszi. Kedves arca van, nagy, csillogó szemei és csodaszép szivárványos haja. A Kindi Kids babák egytől-egyig csodálatosak és különleges megjelenéssel rendelkeznek. Érdemes beszerezni a teljes Kindi Kids baba gyűjteményt! Egy biztos, a Kindi Kids babákkal biztosan nem lesz a gyereknek egyetlen unalmas perce sem. A Kindi Kids babák mind csodálatosak és a gyerek kiválóan játszhat velük akár barátaival is.

Rainbow Kate babához tartoznak még sütik is, melyeket a gyermeknek ki kell venni a burkolatukból, valamint egy varázslatos shaker, melyet, ha megráznak, akkor csodálatosan csillog. Szivárvány Kate igazán aranyosan kortyolgat a varázscsészéjéből. Természetesen ahogy egy babához illik, Rainbow Kate babához is tartoznak kis cipők és ruhácskák, amiket a gyerek kedvére cserélgethet a babán. Ha egy igazán különleges babával szeretné meglepni gyermekét, akkor a Kindi Kids – Rainbow Kate baba kiegészítőkkel az ideális választás! Ha szeretne többet megtudni a babáról, akkor látogasson el a jatek-webaruhaz.hu weboldalra, ahol képeket is megtekinthet a babáról!