Konténeres sittszállítás a Bau-sittel

Az építkezések, illetve az épületek bontása bizony sok törmelékkel és hulladékkal jár, melynek elszállíttatását meg kell oldani biztonságosan, egy erre megfelelő helyre. Amennyiben szeretne konténert rendelni, ezt weboldalunkon keresztül könnyedén megteheti.

Konténeres sittszállítás a Bau-sittel lehet a legjobb, akivel a sittes hulladék elszállítása kevés anyagi ráfordítással oldható meg, ilyen problémával többé már nem kell törődnie. Velünk könnyedén elszállíttatható mindenfajta építkezés vagy felújítás során keletkező hulladék, bontott tégla, beton, nyílászárók, csövek, fóliák, stb. Mi ezt a hulladékot biztonságosan, elvisszük az erre kijelölt helyekre. A konténeres sittszállítási árainkat mennyiség alapján, illetve a hulladék tartalma alapján határozzuk meg. Billenőplatós autóinkkal vállaljuk ömlesztett áruk, mint a homok, sóder, termőföld, kulé kavics, tört kavics, illetve minden más egyéb építőanyag szállítását, mint a beton, robbantott fali murvát, földmunka által kitermelt anyagok. A szóródó áruk és töltőanyagok elhordását is megoldjuk. Ezeket a munkaterület megközelíthetőségétől, a szállítási távolságtól és a megrendelt szóródó anyag mennyiségétől függően többféle méretű és kapacitású tehergépjárművel tudjuk végezni.

Kattintson a konténer rendelés gombra, majd ezután töltse ki a mezőket. Adja meg nevét, telefonszámát, e-mail címét, azt a címet melyre a konténer lerakását igényli, és ha Áfá-s számlát szeretne, jelölje be ezt is. Ezenkívül itt talál egy kalkulátort, ami használatával kiszámíthatja a várható szállítási díjakat. Használata során, tartsa szem előtt, hogy ez csak megközelítő összeget számol, ezért ha valóban igényt tart szolgáltatásainkra, kérjen ajánlatot ügyfélszolgálatunktól. Telefonos elérhetőségeink a +36 70 253 8284 és a +36 70 628 5332.