Küldjön csomagot biztonságosan

Az online vásárlás napjainkban egyre inkább népszerűvé válik, mivel mindössze néhány percet vesz igénybe és egy kényelmes megoldásnak számít. Manapság már gyorsan és egyszerűen rendelhetünk futárt interneten vagy telefonon keresztül.

Biztonságos csomagküldés? Van ilyen egyszerű és gyors megoldás! Amikor csomagot szeretnénk küldeni valahová, akkor természetesen az a legfontosabb szempont, hogy a feladott szállítmány biztonságban megérkezzen a kijelölt helyre. Miután ez megtörtént, mindig ellenőrizni kell, hogy érkezett-e visszaigazolás, mivel csak akkor számít regisztráltnak a megrendelés. A futárcégek által küldött csomagokat általában 1-3 nap között kézbesítik is, természetesen ez attól is függ, hogy belföldi vagy külföldi csomagküldésről van szó. A külföldi csomagküldés 2-5 munkanapon belül történik. A futárcégek weboldalán fontos elolvasnunk a csomagolással kapcsolatos információkat, ugyanis rajtunk is múlik, hogy biztonságban megérkezik-e a feladott szállítmány. Kifejezetten figyeljünk az olyan szállítmányok csomagolására, amelyekben törékeny dolgok vannak. Tüntessük fel a csomagoláson és hívjuk fel rá a futár figyelmét is. A szabályzatból azt is megtudhatjuk, hogy melyek azok a csomagok, amelyek tiltólistán vannak azok, amelyeket a futár nem vehet át és nem is kézbesíthet. A csomagok kézbesítéséről a futár mindig SMS-ben vagy emailen keresztül értesíti a címzettet.

A Mixpakk egy olyan futárszolgálat hazánkban, amely már több éve működik sikeresen. Az MXP működésének sikerét a nemzetközi csomaglogisztikai cégeknél szerzett tapasztalat és az alvállalkozói ismeretek adják. Látogasson el Ön is a www.mixpakk.hu weboldalra és tudjon meg minél többet a futárszolgálatról és a csomagküldésről. Abban az esetben, ha bármilyen kérdése lenne, hívja a +36 70 336 6029-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@mixpakk.hu email címre.