Kvm switch kábelek minden mennyiségben

A KVM switch egy hardvereszköz, amely a felhasználó számára elérhetővé teszi azt hogy egy vagy több billentyűzettel egyszerre több számítógépet vezéreljen, vagy akár több videomonitorral, esetleg egérrel. Bár több számítógép csatlakozik a KVM-hez, általában egy adott időpontban nem lehet elenőrizni csak kevés számítógépet. A modernebb eszközök is képesek más perifériák, például hanganyagok és USB-eszközök megosztására is.

A KVM switch kábelek többféle módszereket kínálnak a számítógépek egymáshoz csatlakoztatásához. A készüléktől függően minden kapcsoló natív csatlakozókat jeleníthet meg az eszközön, ahová hagyományos billentyűzet-, monitor- és egérkábelek lesz csatlakoztatható. A KVM switch összekapcsolja a billentyűzetet, a monitort és az egérkábelt mindössze egy lezárt hosszabbító kábelen keresztül. Ennek tehát az a legnagyobb előnye, hogy a KVM kapcsoló és a csatlakoztatott számítógépek közötti kábelek száma kevesebb lesz. Az egyik számítógépről a másikra való átkapcsolás módja teljesen a kapcsolótól függ. Az eredeti periféria kapcsolók rotációs kapcsolóval dolgoznak, míg az aktív elektronikus kapcsolók nyomógombokkal működnek.

Mindenféleképpen a KVM hangolja össze a műveletet a számítógépek és a felhasználói billentyűzet, a monitor vagy éppen az egér között. Napjainkban persze USB alapú KVM és emulált USB KVM is, amik szintén kaphatóak nálunk. Ha esetleg megtekintené a teljes kínálatot akkor erre is van lehetősége, csak keresse fel weboldalunkat és nálunk mindent megtalál méghozzá alacsony áron, és ha tőlünk rendel akkor a kiszállítás is villámgyors lesz. Amennyiben bármi kérdés merülne fel az árakkal, a rendeléssel és a kiszállítással kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal, és így egyetlen kérdése sem marad majd válasz nélkül.