Lakásunk felfrissítéséhez, vagy teljes felújításához jó választás egy szép modern szőnyeg

Néha elegendő egy új, nagyméretű modern szőnyeget vásárolni és leteríteni a nappaliba, ha jól esne némi változás az enteriőrben. Egy modern szőnyeg megfizethető módja annak, hogy átalakítsuk a szobát, a nappalit. Egy szép modern szőnyeg meghatározza a hangulatot, megosztja a teret és komfortosabbá teszi otthonunkat.

Modern szőnyeg tulajdonképpen bármelyik típus lehet. Lehet modern a fürdőszoba szőnyeg, a konyhaszőnyeg, a nappali szőnyeg, a hálószoba szőnyeg és az előszoba szőnyeg is.

De mitől modern?

A modern szőnyeg attól modern, hogy színvilága, mintája az éppen aktuális trendeket követi. De modern szőnyeg lehet egy új szövéstől, egy új anyaghasználattól, egy új formától is. Napjainkban például nagyon népszerű a kör alakú shaggy szőnyeg kis és nagy mérete is.

Modern szőnyeg vásárlásánál a lényeg, hogy ízlésvilágunknak, stílusunknak megfeleljen a kiválasztott darab. Igazodjon a lakásunk hangulatához, színeihez. Egy gondosan kiválasztott modern szőnyeg alkalmas lehet egy klasszikus stílusú lakásba is. A régi hangulatot fel tudja dobni egy szép, nagy, polipropilén modern szőnyeg, akár egy parasztházban is. Ez akár virágmintás, akár absztrakt mintás, szépen összeilleszthető a múltat idéző enteriőrrel. A hagyományos, már-már szinte retrónak mondott parkettát is fel tudjuk dobni egy gyönyörű modern szőnyeg segítségével.

Modern szőnyeg a hálószobába. Ez egy olyan helyisége otthonunknak, ahol minden bizonnyal sokat tartózkodunk mezítláb. Itt mindenképpen érdemes szőnyeget használni burkolatként. Megfontolandó lehet egy vastag, puha shaggy modern szőnyeg az ágy köré és a gardróbszekrény elé is. Ez a típusú puha, süppedős szőnyeg az év minden reggelén, de különösen a hűvös időszakban jóleső érzés, amikor az ágyból felkelünk.

A modern shaggy szőnyeg nagyon népszerű. Nem ma kezdtük el felfedezni, mégis a modern szőnyegek közé soroljuk. Miért? Mert az állandó megújulás jellemzi. A shaggy modern szőnyeg mindig új színben, új formában kapható, ezért változatossága mindig újításra ösztönöz bennünket. A modern shaggy szőnyeg rendkívül mutatós a hosszú szálai miatt, ha pedig élénk színben visszük haza, az egész helyiség hangulatát megváltoztathatjuk vele.
Például egy gyönyörű fű zöld shaggy szőnyeg a nappaliban nagyon csábító és hangulatos, emellett pedig hihetetlenül kényelmes.

A modern szőnyegek akár kis-, akár nagyméretben költöznek be otthonunkba, minden egyes napunkat megszépítik. A vastag, puha, meleg modern szőnyegek minden méretben és színben beszerezhetőek bárki számára.