Látogasson el bajnainora.hu weboldalra ahol bővebb információt talál

Ma már a sportolás is nagyon sokat változott, sokkal magasabb az elvárások és egyre nehezebb kihívások elé állítják a sportolókat, attól függetlenül, hogy most élsportolókról vagy amatőrökről beszélgetünk.

Látogasson el a bajnainora.hu weboldalra, ahol számos hasznos információt megtudhat róla, illetve a munkásságáról. Egy igen elismert és tapasztalt szakemberrel beszélhetünk, aki 2013-ban fejezte be a tanulmányait, ahol mesterképzésen szerzett diplomát. Ám az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kognitív, – és Fejlődéslélektan mesterképzési programja után nem hagyta rá a tanulást, így még egy kétéves képzésen vett részt, melyen 2015-ben szerezte meg a diplomát. Az mellett, hogy az elméleti tudásban a maximumra törekedett, nagy hangsúlyt fektetett még a kutatómunkákra, illetve a gyakorlati szakmai tapasztalatok megszerzésére is. Melyet klinikai és gyermekvédelmi területekre is értendőek. Egy szakember, akkor tud igazán jó lenni, ha átérzi a páciensek panaszát. Bajnai Nóráról ezt teljes mértékben elmondhatjuk, ugyanis 15 éve sportol, illetve versenyszerűen is űzte.

Jelen pillanatban is atlétikázik, illetve teniszezik. Négy évvel ezelőtt pedig még a tenisz edzői képesítést is megszerezte. Így teljesen mértékben átlátta és átlátja a sportolók küzdelmeit. Ennek köszönhetően tud megfelelő segítséget nyújtani gyerekek és felnőtt sportolók számára, akik pszichés-mentális vezetésre szorulnak. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor tekintse meg a honlapunkat, ahol további bővebb információt megtudhat a szolgáltatásairól. Melyek igen széleskörűek. Többek között megtalálható a pályaválasztási tanácsadás is. Amely fiatal sportolók, illetve azok szülei számára nagyon hasznos lehet.