Látszó minőségű ragasztott gerenda BSH

Magyarországon egyre elterjedtebbé válik a BSH, azaz a ragasztott fa gerenda alkalmazása, ennek egyszerű okai vannak. Óriási teherbírással rendelkezik, nem csavarodik meg a gerenda, kisebb darabokból van összeépítve ezért a hossza és a formája is nagyobb mértékben alakítható mint a hagyományos fa gerenda esetén.

A látszó fa gerendák általában a régebbi épületekben láthatóak, jellegzetességük, hogy repedezettek és elcsavarodottak, ez látszó fa gerenda esetén elfogadott, rusztikus és szép is, azonban mai építészeti megoldások megkövetelik a modern letisztult megjelenést, ehhez pedig a repedés és a csavarodás nem illik. Ragasztott gerenda (BSH) tökéletes megoldás nyújt azon építészek és fa kedvelők számára akik házaikat vagy építményeiket látszó ragasztott fagerendával akarják megoldani.

Gulyásfa Kft. Magyarországon egyedülálló módon gyártja és tervezi a ragasztott gerendákat. Különlegesen erős ragasztóanyaggal ragasztjuk össze a fa elemeket amik préseléssel egybetartunk és így készül el a ragasztott gerenda.

Ipari ragasztott gerenda nagy teherbírással rendelkezik, kilátók, csarnokok egyéb ívelt tetőszerkezetek kivitelezésére alkalmas. Ragasztott gerenda méretei különbözőek lehetnek, egészen a kisebb méretektől a nagy áthidalásra alkalmas gerendákig. BSH gerenda kiszállítását vállaljuk országos szinten. Látszó ragasztott gerenda gyártása Kunszentmártonban zajlik. Üzemünk korszerű gépekkel felszerelt, ennek köszönhetően kapacitásunk is magas, így a rendeléseket rövid időn belül tudjuk teljesíteni. Fatalepünk országszerte megtalálható. Üllő, Monor, Ecser, Debrecen, Kunszentmárton.

Gulyásfa kft. nálunk biztosan megtalálja azt a faanyagot amire szüksége van, nézzen be hozzánk és tekintse meg egyéb kínálatunkat is.