Led profil nagy választékban

Az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt kaptak a különböző Led szalagok, mint dekor elem. Egyre több otthonban alkalmazzák őket, ugyanis nagyon hangulatos kialakítást kölcsönöznek.

Led profil különböző kialakítással kapható. Megkülönböztethetünk alumínium profilokat, melyek nem csak rögzítésre szolgálnak, de azok hűtésre is alkalmazható. Az alumíniumból készült profilok között megtalálhatóak az L és U profilok, illetve a sarok profilok is egyaránt. Ezeket a termékeinket általában a legrövidebb időn belül tudjuk kiszállítani a megrendelőknek, ugyanis állandó raktárkészlettel dolgozunk. Ezek a kiegészítők nem létfontosságúak, ám sokkal egyedibbé varázsolhatjuk az otthonunkat általuk. A kínálatunk igen széleskörű, így minden kedves vásárlónk a saját igényeinek megfelelően válogathat belőlük. Az extra vékony, vagyis a 8mm-es Led szalagok függesztéséhez, úgynevezett Slim profilokat biztosítunk.

Amennyiben a Sarok, vagy Corner néven futott alumínium profilunkat választja, akkor azok 30/60 fokban biztosítanak megvilágosítást. Ám mindezek mellett az U alakú profilról se feledkezzünk meg, melyek mind közül a legkedveltebbek. Ezekhez az U alakú profilokhoz 3 féle fedél is kapható, így mindenki a saját ízlésének megfelelően válogathat. Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy ezek az alu profilok igen érzékenyek, és nagyon finoman kell bánni velük annak érdekében, hogy ne görbüljenek el, vagy nem érje őket sérülés. Az elmúlt években olyan tapasztalatokat szereztünk, hogy ezeknek a profiloknak a szállítására nem a legjobb választásnak bizonyul a futárszolgálat. Így az effajta kellemetlenségek elkerülése érdekében, vagy speciális kartonhengert alkalmazzunk, vagy csak személyes átvétellel oldható meg.