Matrica eltávolítása könnyedén

A különféle vignetták, sorszámok, matricák eltávolítása kapcsán sokan a kapargatást alkalmazzák, azonban nem feltétlenül ez a legjobb ötlet. Így ugyanis biztosan megmarad a matrica nyoma, mely egyáltalán nem szép. Ahelyett, hogy ezt a macerás módszert alkalmaznád, érdemes inkább a Cleanne matrica eltávolítót használni.

Matrica eltávolító sok esetben nagy segítséget jelenthet. A leltári eszközök, dossziék, fiókok és egyebek általában kapnak egy sorszámot, amit idővel biztosan szeretnél eltüntetni. A gyerekek is előszeretettel ragasztanak szuperhősös, kiskutyás vagy hercegnős matricákat mindenhová. Akár a bútorokra, akár anya vagy apa laptopjára. Utóbbi eset különösen akkor kellemetlen, ha készüléket megbeszélésekre és tárgyalásokra is magaddal kell vinned. Ahelyett, hogy az egyáltalán nem hatékony kapirgálással töltenél el rengeteg időt, inkább használd a Cleanne matrica eltávolítót. Így annak a veszélye sem áll fenn, hogy esetleg összekarcolod az adott felületet. A Cleanne terméke hatékonyan távolítja el a papír- és műanyag alapú címkéket, valamint a ragasztó maradványokat.

A hatóidő letelte után a felület megsértése nélkül el lehet távolítani a matrica részeit. Mindezt erősebb kaparás nélkül, egyszerűen. A használat előtt mindenképp rázd fel a terméket, majd fújd az eltávolítandó matrica felületére és hagyd, hogy hasson a készítmény. Attól függően, hogy a matrica és a ragasztó milyen erősségű, érdemes kettő-öt percet várni. A termék a CPL-rendelet értelmében környezetbarát termék, nem minősül veszélyesnek, mivel a csatornába vagy a természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik. Ha szeretnél bővebb információkat megtudni a termék kapcsán, akkor látogass el a webshop.cleanne.hu weboldalra és tájékozódj!