Megfázás ellen a legjobb gyógyszerek

A megfázás az emberek leggyakoribb fertőző betegsége. Normális körülmények között az átlagos felnőtt évente két-három megfázást kap el, míg az átlagos gyermek hat-nyolcat. A fertőzések télen gyakrabban fordulnak elő. Ezek a fertőzések az emberi történelem során régóta fennálltak.

Megfázás elleni gyógyszerek kaphatóak nagyon alacsony áron a gyogyline.hu weboldalon, ezért ide érdemes látogatni, ha ön is megtekintené megfázás elleni gyógyszereinket.  A megfázás tipikus tünetei közé tartozik a köhögés, az orrfolyás, a tüsszögés, az orrdugulás és a torokfájás, néha izomfájdalommal, fáradtsággal, fejfájással és étvágytalansággal. A torokfájás az esetek kb. kb. 50% -ában köhögéssel jelentkezik, míg az izomfájdalom is kb. az esetek felében jelentkezik. Felnőtteknél láz általában nincs, de csecsemőknél és kisgyermekeknél gyakori. A köhögés általában enyhe az influenzához társulóhoz képest. Míg a köhögés és a láz az influenza nagyobb valószínűségét jelzi a felnőtteknél, nagy hasonlóság van e két állapot között. A náthát okozó vírusok száma tünetmentes fertőzéseket is eredményezhet. A nyálka vagy az orrváladék színe tiszta, sárga és zöld között változhat.

A megfázás általában fáradtsággal, tüsszögéssel és fejfájás érzésével kezdődik, amelyet pár nap múlva orrfolyás és köhögés követ. A tünetek az expozíciót követő tizenhat órán belül megkezdődhetnek, és jellemzően a megjelenésük után két-négy nappal csúcsosodnak ki. Általában hét-tíz nap alatt oldódnak meg, de néhányuk akár három hétig is eltarthat. A köhögés átlagos időtartama tizennyolc nap, és egyes esetekben az emberek posztvírusos köhögésben szenvednek, amely a fertőzés megszűnése után is elhúzódhat. Gyermekeknél a köhögés az esetek 35–40% -ában több mint tíz napig tart, 10% -ában pedig 25 napnál tovább tart. Megfázás elleni gyógyszerekért bátran látogassa fel a gyogyline.hu weboldalt.