Mellplasztika – a népszerű sebészeti beavatkozás!

A hölgyek számára a mell igencsak érzékeny területnek számít minden szempontból. Ez egyike azon testrészüknek, amellyel gyakran elégedetlenek, a legtöbben úgy gondolják, kebleik túlságosan kicsik, nem megfelelő a formájuk, nem elég feszesek, de olyanok is vannak, akiknek a túlságosan nagy mellek okoznak fizikai és lelki panaszokat. A jó hír azonban az, hogy a felsorolt esetek mindegyikére létezik megoldás a modern orvostudománynak köszönhetően.

A mellplasztika a legnépszerűbb korrekciós műtétek egyike. A plasztikai sebészek számára igazi rutinműtétről van szó, amelynek elvégzése általában nem kerül többe másfél óránál. Egyesek úgy vélik, melleik nem fejlődtek ki úgy, ahogy kellett volna, másokat a szülés és a szoptatás időszaka viselt meg, megint mások pedig a gyakori súlyingadozás miatt veszítették el kebleik feszességét. Mindez komoly önértékelési problémát okoz rengeteg hölgynek, hiszen a mellek a nőiesség szimbólumai, a kisebb méretű emlők tulajdonosai pedig sajnos nem ritkán úgy érzik, hogy ők kevésbé nők. Mindez természetesen nem felel meg a valóságnak, azonban a hölgyeket szinte lehetetlen meggyőzni bármiről is, ha a külsejükről van szó. A mellplasztikának alapvetően két formája van, ezek közül a szilikonnal történő nagyobbítás örvend nagyobb népszerűségnek, mivel ezzel az eljárással látványosabb eredmények érhetőek el, mint a Macrolane géllel. Ez utóbbi hyaluronsavat tartalmaz, amely, természetes anyag lévén, másfél-két év alatt kiürül a szervezetből, ráadásul csak azokban az esetekben érdemes alkalmazni, ha csak minimális változást szeretnénk elérni a mellméretünkben.

Ha már eldöntötte, hogy kebleit feszesebbé, formásabbá, nagyobbá vagy éppen kisebbé fogja varázsolni, akkor azt ajánljuk, hogy mindenképpen olyan szakemberhez forduljon, akinek óriási tapasztalat van a plasztikai műtétek területén. Kérjen időpontot Dr. László Zsolttól, aki a konzultáció során nemcsak kivizsgálja a pácienst, de hosszasan át is beszélik a műtét indokait, menetét és esetleges kockázatait. Szeptest.com – ha úgy érzi, hogy megérett az idő a változásra!