Microsoft business central a modern vállalkozásoknak

Mi az a Dynamics 365 Business Central? A Dynamics 365 Business Central (korábban Dynamics NAV néven ismert, előtte pedig Navision volt) az egyetlen, végpontok közötti megoldás az összes üzleti folyamat kezelésére, és része a Microsoft Dynamics 365 üzleti alkalmazásainak. Hihetetlenül rugalmas és testre szabható bármilyen üzleti igénynek megfelelően.

Microsoft business central minden vállalkozás számára a devit.hu weboldalon, tehát kattintson ide és böngésszen a business central szolgáltatásai és funkciói között. A Business Central egy megbízható, bevált ERP megoldás, amely 160.000 ügyfelet szolgált ki, és amelyet a Microsoft minden évben tovább fejleszt. Gazdag funkcionális szélességű, és telepíthető nyilvános felhőben, privát felhőben vagy helyben. A Dynamics 365 Business Central segítségével forradalmasíthatja üzleti tevékenységét; az egyszerűsítést, az automatizálást és az ügyfelek bevonását új szintre emelni! Ez egyetlen, végponttól végpontig terjedő megoldást kínál a pénzügyek, a műveletek, az értékesítés és az ügyfélszolgálat kezelésére, és lehetőséget kínál arra, hogy könnyedén frissítsen a belépő szintű számviteli szoftverekről és a korábbi ERP-rendszerekről. A Dynamics 365 Business Central nagy értéket képvisel, mivel integrálódik más Microsoft felhőszolgáltatásokkal, köztük az Office 365-tel, és testreszabható vagy bővíthető az adott iparági igényekhez a Power Apps, a Power Automate és a Power BI segítségével. Tehát nézzük meg, mit tehet!

A Dynamics 365 Business Central rugalmas megoldás, amely testreszabható a szervezete számára. Ezt a következő módokon teheti meg: Alacsony kódú fejlesztési lehetőségek felajánlása a funkcionalitás hozzáadásához, több éves fejlesztési tapasztalat nélkül, lehetővé teszi, hogy kiválassza a kívánt modulokat, a pénzügyi alapmodultól kezdve a Raktározás, Gyártás, Szolgáltatáskezelés és egyebekig. Ha még ennél is többet szeretne megtudni a business centralról nézzen be bátran a devit.hu weboldalra.