Mikor hívjunk szakembert a duguláshoz?

Ha nem vagyunk biztosak magunkban, akkor bármikor, hiszen a mosogató duguláselhárító XIV. kerület egészén éjjel-nappal elérhető. Ha mégis szeretnénk saját kezűleg leszámolni a problémával, több lépésben is próbálkozhatunk.

A mosogató duguláselhárító XIV. kerület területén non-stop szolgáltatást nyújt, azaz éjszaka is rendelkezésre áll. Szolgáltatásai közé tartozik az ingyenes tanácsadás is, így telefonon is hathatós segítséget tud nyújtani, hogy megszüntessük a lefolyó elzáródását. A mosogató duguláselhárító XIV. kerület háztartásaiban évek óta végzi a dugulások felszámolását, bízhatunk nagy tapasztalatában és szakmai tudásában. Ha a mosogatóban jelentkezik a probléma, mindenekelőtt a szifont szereljük szét és mossuk át alaposan.

Ha nagyon makacs szennyeződések találhatók benne, érdemes egy éjszakán át áztatni zsíroldó mosogatószeres vízben. Szerencsés esetben, ezzel a dugulás meg is oldódott, ha mégsem, jöhet a bőséges forró víz, majd az ecetes-szódabikarbónás praktika. A vegyszerek használatát lehetőleg kerüljük környezetvédelmi szempontok és saját testi épségünk megóvása miatt is. Ha szakemberre bíznánk a munkát, a mosogató duguláselhárító XIV. kerületben 1 órán belül a helyszínre érkezik.