Milyen akciós műanyag ablakok kaphatók a BB AJTO-ABLAK Kft-nél?

A műanyag ablakok manapság nagy népszerűségnek örvendenek. Ahogy beköszönt a hideg idő, sokan úgy ráébrednek, hogy a régi nyílászárók mennyire rosszul funkcionálnak és eljött a csere ideje. Ha Ön is kiszeretné cseréltetni a régi nyílászárókat, akkor eláruljuk, melyek az akciós műanyag ablakok a BB AJTO-ABLAK Kft kínálatában!

Műanyag ablak kapcsán az egyik akciós típus a Berg Classic CT 70 profil. Ennek a típusnak az egyik előnye, hogy igazán könnyű tisztán tartani. A nyílászáró felülete nem csupán fényes, hanem időjárásálló is, ezért néhány speciális tisztítószer segítségével még szebb lehet, illetve hosszú évek elteltével is igazán szép marad. A Berg Classic CT 70 profil esetében a biztonságos zárás érdekében tartós rögzítéssel csatlakoznak a vasalati elemek a körbefutó acélmerevítéshez. A nyílászáró tokprofiljában, valamint a szárnyprofilban elhelyezkedő merevítő acél betétek biztosítják az ajtószerkezet hosszú élettartamáról, illetve stabilitásáról. A Berg Passive SI 82+ profil hét kamrás rendszer, mely Classic egyenes szárnykialkítással rendelkezik és beépítési mélysége nyolcvankét milliméter.

A Berg Passive SI 82+ profil akár Schüco Vento-therm szellőztetővel is kérhető. Ez a nyílászáró extra hőszigetelő képességgel rendelkezik a szabadalmaztatott alumínium merevítésnek köszönhetően. Ráadásul a legmagasabb hőszigetelési és hanggátlási kategóriák is elérhetők ezen nyílászáró esetében. A háromszoros szürke EPDM alapú gumitömítés biztosítja a hang, szél és eső elleni védelmet. A BB AJTO-ABLAK Kft munkatársai a megrendelt ablakot kiszállítják, kibontják a régit és elszállítják, valamint az újat beépítik kérés esetén. Ha bővebb információkra van szükség akkor látogasson el a bb-ablak.hu weboldalra, ahol elérhetőséget is talál!