Minőséget képviselő weboldal penetrációs teszt a legjobb áron

A penetrációs tesztelés és a WAF-ok kizárólagos, de kölcsönösen előnyös biztonsági intézkedések. Sokféle pen tesztnél (a vak és kettős vak tesztek kivételével) a tesztelő valószínűleg WAF-adatokat, például naplókat használ az alkalmazás gyenge pontjainak megkeresésére és kihasználására.

Penetrációs teszt elérhető kedvezményes áron az obexconsulting.hu weboldalon, tehát kattintson ide és tudjon meg mindent ennek a tesztnek az előnyeiről. A penetrációs teszt, amelyet pen tesztnek vagy etikus hackelésnek is neveznek, egy kiberbiztonsági technika, amelyet a szervezetek biztonsági helyzetük sebezhetőségeinek azonosítására, tesztelésére és kiemelésére használnak. Ezeket a behatolási teszteket gyakran etikus hackerek végzik. Ezek a házon belüli alkalmazottak vagy harmadik felek a támadók stratégiáit és tevékenységeit utánozzák, hogy értékeljék a szervezet számítógépes rendszereinek, hálózati vagy webalkalmazásainak feltörhetőségét. A szervezetek pen tesztet használhatnak annak értékelésére, hogy betartják-e a megfelelőségi előírásokat.

A pen tesztet proaktív kiberbiztonsági intézkedésnek tekintik, mivel a teszt által generált jelentések alapján következetes, saját kezdeményezésű fejlesztéseket tartalmaznak. Ez különbözik a nem proaktív megközelítésektől, amelyek nem javítják ki a felmerülő gyengeségeket. A kiberbiztonság nem proaktív megközelítése például azt jelentené, hogy egy vállalat adatszivárgás után frissíti a tűzfalát. A proaktív intézkedések, például a pen tesztek célja a visszamenőleges frissítések számának minimalizálása és a szervezet biztonságának maximalizálása. Bővebb leírásért keresse fel még ma az obexconsulting.hu weboldalt és itt mindent megtalál szolgáltatásainkról is.