Minőségi és megbízható Base top gel olcsón

A base top gel egy átlátszó alap a félpermanens körömlakkhoz. Vigye fel az alapot a körömre a kívánt árnyalatban (lehetőleg fehér) és szárítsa meg a lámpában. Vigyen fel egy réteg alaplakkot is a kívánt árnyalatú modell elkészítéséhez Miután összeállt a teljes köröm, szárítsa meg UV- vagy led lámpában, majd fedje le a körmöt top géllel.

Base top gel olcsón rendelhető a marilynails.hu weboldalon, ezért nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk és megtekintheti jobbnál jobb marily nails termékeinket, amelyek a magas minőségről árulkodnak. Ez egy 2 az 1-ben zselés lakk, alapnak és felsőnek is használható félpermanens körömlakkhoz. Vékony rétegben felhordva UV lámpában 2 percig szárad. A fénye megmarad a körmön legfeljebb 2-3 hétig. Nem sárgul és nem reped, ráadásul fényes és rugalmas, nem oldódik és nem igényel fixálást. Speciális formulájának nagymértékben eltünteti a kellemetlen szagot amit általában ez a fajta termék bocsát ki, de használható gellack (félpermanens körömlakk) és hagyományos zseléken egyaránt. A base top gel speciálisan matt rétegként szolgáló tömítőzselé. Gélre és félpermanens vagy akril körömlakkra egyaránt felvihető. Szatén megjelenést kölcsönöz, intenzív megjelenést ad a körmöknek, hogy kitűnjön. A base top gel nem repedezik és nem hámlik le idővel.

Miért jó a base top gel használata körömlakkozás előtt? Az ilyen alap nagyon gyorsan felszívódik a körömben, növeli a körömlakk tapadását, meghosszabbítja a körömlakk ellenállását, nagyon jó a hámló vagy törékeny körömre, megvédi a természetes körmöt a körömlakk erős pigmentjétől. Amennyiben többet szeretne megtudni, nézzen be még ma a marilynails.hu weboldalra. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti, ha bármi kérdése merülne fel a termékekkel kapcsolatban.