Minőségi kolbászsütő rendelhető a gasztrocel.hu weboldalon

Kolbászsütőre sok esetben szükség lehet, például akkor, ha ön egy vendéglőben, büfében, kifőzdében, piacon, vagy kolbászsütőben dolgozik, valamint a henteseknek sem árthat egy ilyen berendezés. Kolbászsütő kínálatunkban jobbnál jobb darabokkal találkozhat, amelyekbe mind megéri befektetni. Bővebben ezekről weboldalunkon olvashat majd, ezért érdemes fellátogatni minket.

Minőségi kolbászsütő rendelhető a gasztrocel.hu weboldalon méghozzá rendkívül kedvező áron, ezért érdemes szétnézni kínálatunkban. Kínálatunk kolbászsütője háromégős, piezo gyújtóval rendelkezik, valamint tömlőcsővel, szabályzóval, illetve acélserpenyővel együtt kapható, viszont lábon-állót, vezetékes gáz üzeműt, valamint asztali kivitelűt is bátran rendelhet. A kolbászsütő propánnal, butánnal, vagy földgázzal működik. A sütő teljesítménye 16 kW, csatlakozó nyomása pedig 20 mBar. Kolbászsütő kínálatunkban ez a legkiválóbb darab, és ezzel a géppel nemcsak kolbászt süthet, hanem lángost, hurkát és fánkot is, tehát érdemes ezt megrendelni, amíg még ilyen jó áron kapható.

Amennyiben több részletet és információt szeretne megtudni a kolbászsütőről, akkor ne habozzon, keresse fel weboldalunkat a gasztrocel.hu-t, hiszen itt megtalálhatja a teljes kolbászsütő készletet, illetve megtekintheti a sütők képeit, illetve árait is, így sokkal könnyebb lesz majd választani. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk valamelyik kolbászsütőről, akkor mindenképpen vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a gasztrocel@gasztrocel.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja a +36 30 319 8310 telefonszámot is, és segítőkész csapatunk azonnal felveszi majd önnel a kapcsolatot. Ha minket választ, akkor garantáltan minőségi terméket kap majd kézhez, ráadásul gondoskodunk arról is, hogy a házhozszállítás villámgyors legyen.