Minőségi mióma vizsgálat

A mióma a női jóindulatú daganat, amely a nők körében nagyon gyakran előfordul. Ezeket a miómákat már egy rutin beavatkozással el lehet távolítani, ezért nem kell pánikba esni és nincs ok aggodalomra sem. A nőgyógyászati vizsgálat során egyszerűen kimutatható a mióma, és könnyen kezelhető is. Ehhez csak egy jó szakorvos és orvosi rendelőt kell találnia.

A jóindulatú mióma vizsgálata tehát már rutin eljárásként van számontartva az orvosok körében, és nem kell megijedni akkor sem, ha valóban találnak miómát. A mióma a méhben kialakult jóindulatú elváltozás, amely rengeteg 20-50 év közötti nőt érint, de főleg a 40-50 esztendős korosztályt érinti. A mióma kialakulását az ösztrogén progeszteron elváltozása okozza, tehát a menstruáció kezdete előtt nem jelentkezik, és a menopauza beállta után sem növekszik már a daganat. Ez azt jelenti, hogy ha a változókor bekövetkeztével nem alakul ki mióma, akkor szerencsére már nem is fog. A miómákra kevesen panaszkodnak, hiszen csak nagyon ritkán okoznak egészségkárosodást.

A mióma több helyen is kialakulhat, például a méh felszínén, vagy előfordult már az is, hogy kifelé nőtt, így hólyag-nyomási tüneteket okoz, de a méh üreg felé, befelé is nőhet. A mióma vizsgálatról akár bővebb információkat is megtudhat, csak annyit kell tennie, hogy fellátogatja weboldalunkat az interlabmedical.eu-t, hiszen itt a teljes leírást is elolvashatja. Amennyiben kérdéseket tenne fel nekünk a mióma vizsgálatról, erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a 06 20 264 2199 telefonszámot, vagy küldjön nekünk üzenetet nevének, e-mail címének és üzenetének megadásával, mi pedig azonnal visszajelzünk önnek és válaszolunk bármilyen kérdésre. Válassza rendelőnket a tapasztalt szakorvosokért és maximális ellátásért!