Munkaerő közvetítés a www.salesjob.hu oldalon!

A megfelelő munkaerő kiválasztása nem könnyű feladat, viszont nálunk a salesjobnál olyan szakemberek dolgoznak, akik jártasak a kereskedelmi életben, tehát egyből észreveszik, ha valaki rátermett, hatékony és megbízható. A salesjob már 10 éve foglalkozik azzal, hogy munkaerőket szerezzen más cégeknek, ezzel is segítünk az ő munkájukon. További részleteket és információkat a salesjob.hu weboldalon olvashat bővebben.

A www.salesjob.hu weboldalon tehát hatékony és minőségi munkaerő toborzás folyik, főként értékesítőket illetve marketinges szakembereket szoktunk toborozni. Már 10 éve foglalkozik ezzel cégünk, és ez alatt a 10 év alatt 1700 sikeres projektünk volt már és több száz cégnek segítettünk megtalálni a sikeres munkaerőt. Minden értékesítőre, akit kiválasztunk 2 éves garanciát vállalunk, de ezt ritkán kell csak igénybe venni, hiszen ha mi kiválasztunk valakit, az garantáltan megbízható. Minden értékesítő és marketing szakember jelölt átesik valamilyen szituációs gyakorlaton, és csak a legjobbat küldjük el annak a cégnek, amelyik munkaerőt rendelt. Ha többet szeretne megtudni erről, jó helyen jár a salesjob.hu weboldalon, ahol találhat mindenről bővebb leírást.

Ha ön és cége sürgősen keres értékesítőt, akkor mindenképpen érdemes minket választani, hiszen mi akár 10 nap alatt képesek vagyunk megtalálni önnek a legmegfelelőbb munkaerőt. Miután az adott értékesítő vagy marketinges szakember átesett a szituációs gyakorlatokon, elküldjük önhöz és cégéhez, hogy ott is bizonyítani tudjon. Ha tehát további információkat szeretne megtudni, akkor mindenképp látogassa fel weboldalunkat a salesjob.hu-t, ahol talál több részletet is a munkaerő toborzásról. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@salesjob.hu e-mail címen, vagy tárcsázza bátran a +36 1 211 2161 telefonszámot.