Ózongenerátor jó áron

Az ózon oxigénmolekulákból áll. Abból a fajta oxigénből, amelyet a legjobban ismerünk, amelyet naponta belélegzünk, és ez valójában a dioxin, vagy a „02”, amely két oxigénmolekulából áll. Technikailag elmondható, hogy valójában nem egyedi oxigénmolekulákat lélegzünk, hanem dioxigént.

Oxigéngenerátor elérhető klimaman.hu weboldalon, tehát ha ön is fertőtleníteni szeretne, akkor itt a helye nálunk. Az ózon egyszerűen három oxigénmolekula vagy „O3”. A tudomány világában az ózont „trioxigénnek” nevezik. Ez a harmadik oxigénmolekula instabil és csak laza kapcsolatban áll a másik két molekulával. Ezért könnyen hozzákapcsolódik a szennyeződéshez, különösen az erős szagú szennyező anyagokhoz, például a füsthöz. Kötődhet vírusokhoz, baktériumokhoz, penészspórákhoz és szerves anyagokhoz is. Miután szennyező anyagokhoz tapad, az anyag megsemmisül. Mivel más molekulákhoz, például füsthöz és szaghoz kapcsolódik, a beltéri területek gyors tisztítására és szagtalanítására használható. A levegő „tisztításának” és az erős szagok eltávolításának egyik leggyakoribb módja az ózonlevegő-generátor, más néven ózongép vagy ózon-légtisztító használata. Ezeket a gépeket arra tervezték, hogy az atmoszférában természetesen előforduló egyszerű folyamat révén ózont hozzanak létre.

Az ózon légtisztítók lényegében oxigént vesznek fel a levegőből (O2), és erős elektromos töltést adnak neki. Ez az elektromos töltés lehetővé teszi, hogy az oxigénmolekulák átrendeződjenek és O3-at, ózont alkossák. Ilyenkor ózon felszabadul a gépből a levegőbe. Amikor olyan molekulákba ütközik, mint a penész vagy a füst, a harmadik oxigénmolekula a szennyező anyag molekuláihoz kapcsolódik, és alapvetően megszünteti azt. Az O3 baktériumokhoz, gombákhoz, csírákhoz, szagokhoz és egyéb szennyeződésekhez kötődik, és molekuláris szinten tönkreteszi a sejtfalat. Amennyiben ön is kipróbálná az ózonos fertőtlenítést, keressen fel minket a klimaman.hu weboldalon.