Pénzt keresve lásson világot – Hunor AIDA óceánjáró hajós élménybeszámolója

Mai világunkban az embereknek rengeteg lehetőségük van munkát vállalni külföldön és belföldön egyaránt. Az biztos, hogy jó munkát találni csak úgy sikerülhet, hogyha bizonyos kritériumoknak meg tudunk felelni. Ilyen például a nyelvtudás, állóképesség és szervezetünk megfelelő egészségi állapota.    Abban az esetben, hogyha ön tengerjáró-és folyami hajón vendéglátásban vagy a szállodaiparban szeretne dolgozni, akkor válassza kiváló közvetítő cégünket a CREW AGENCY KFT- ét! Amely már 1998-tól az első az ilyen jellegű munkaközvetítésekben.

Hunor AIDA óceánjáró hajós élménybeszámolója egy a sok közül, amely betekintést nyújt a cég által közvetített munka rejtelmeibe. Hunor elmondása szerint, számára ez nem csak egy munka, hanem a szenvedélye, hivatása és életstílusa is egyben. Munkája során úgy jó, mint rossz élményekkel gazdagodott, szerinte egy teljes könyv sem lenne elég ahhoz, hogy mindent élményét beleírja. Az eddigi több mint két és fél év elteltével szinte már a fél világot bejárta. Járt már Izlandon, Dubaiban, Izraelben, a Bahamákon és még sorolhatnánk. Hunor szerint a lényeg abban rejlik, hogy pozitívan a negatívumokat félre téve álljunk a munkához, és így minden rendben lesz.

Ez egy olyan élménybeszámoló a sok közül, amely rámutat arra, hogy megannyi lehetőségünk van életünkben, úgy a munkára, minta arra, hogy saját szemünkkel szemlélhessük meg gyönyörű világunkat. A legfontosabb az, hogy döntsük el önmagunkban számunkra mi a legjobb. Ha úgy érezzük, hogy szeretnénk kipróbálni ezt az életstílust és ez által pénzt keresni akkor ne késlekedjünk! Keressük fel a CREW AGENCY munkatársait! Akik egy személyes beszélgetést követően, megbizonyosodva arról, hogy elszántak vagyunk, segítenek jól fizető állást találni. Ezért is ne habozzunk, pénzt keresve lássunk világot!