Profi Acrylgel verhetetlen áron!

Az akril körmök meglehetősen gyakoriak. A lakkok folyékony és púder kombinációból készülnek, amelyet a természetes körömre kennek, általában kis ecsettel. Kezdésként a körmöket reszelni és formázni kell. Ez a lépés segít a természetesebb köröm megjelenésében. Ha ez elkészült, alapréteget kell felvinni, hogy segítse a lakk tapadását a körömre.

Acrylgel rendelhető többféle színben és kiszerelésben rendelhető a marilynails.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk ha ön is ezeket a minőségi körömlakkokat keresi. A fent említett lépés után, vagyis az alapréteg után hozzáadható a fényezés színe. Az utolsó lépés egy fedőréteg felvitele a fényezés lezárásához. Minden lakkrétegnek meg kell száradnia, általában ventilátor alatt, ami általában közel egy órát vesz igénybe, így ez a manikűrfolyamat az egyik leghosszabb. Acrylgel új formulával, sokkal sűrűbb, mint a klasszikus Gelaxyo acrylg! Ideálisan megtartja formáját a modellezés során, nem folyik még magasabb hőmérsékleten sem, a gyurmához hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. A technikus munkája leegyszerűsödik, a csúcs és az élek a polimerizációig megtartják modellezett alakjukat! Az akrilgél egy hibrid termék, amely egyesíti az akril keménységét a gél rugalmasságával. Nagyon magas viszkozitású.

Modellezése az akril esetében alkalmazott technikával történik, de a monomer helyett a szokásos Nail Cleaner oldatot használják. Ennek az oldatnak nincs kémiai szerepe a polimerizációs folyamatban, csak modellező szerként szolgál.  A formának nincs időkorlátja, az akril csak UV vagy LED fényben keményedik meg. Az akril felvihető közvetlenül a természetes körömre – annak védelme érdekében – és a hosszabbításhoz használt sablonra is. Munkavégzés közben javasoljuk a latex kesztyű használatát! Amennyiben acrylgel termékeket keres, látogasson el még ma a marilynails.hu-n.