Samsung Galaxy S7 Edge szilikon tok

A Samsung Galaxy S7 Edge egy nagyon jól működő és esztétikus telefon, viszont mint mindegyik telefon, ez is védelemre szorul, vagyis érdemes vásárolni rá egy szilikon tokot. A szilikon tokok megvédik a telefonokat az ütéstől, kopástól, illetve egyéb sérülésektől is. További információkat a tokokról a phonebox.hu weboldalon talál.

Samsung Galaxy S7 Edge szilikon tok széles kínálata elérhető mindenki számára a phonebox.hu weboldalon, a tokok ráadásul most igazán kedvezményes áron kaphatóak. A Slim Smoke tok például átlátszó, füstszínű és nyúlásbiztos TPU anyagból készült. A tok védi a telefon minden sarkát, a hátlapját, illetve a kiálló objektív védelmét is biztosítja. Ez a tok ujjlenyomat taszító nano bevonattal kezelt felülettel készült, így a magas minőség garantált. Webáruházunk ezt a darabot is 1 munkanap alatt kiszállítja és teljeskörű garanciát vállal rá. Ez a telefontok most előrendelhető, és készpénzes, illetve bankkártyás fizetést is elfogadunk.

Ez egy egyszerű viszont mégis sokoldalú tok, és tökéletesen védi a telefont a mindennapi megpróbáltatásokkal szemben. Pontosan illeszkedik a telefonra, kidolgozása nyúlásbiztos és fogása is nagyon kényelmes. Anyagkeverése halvány szürke, füst árnyalatú, így ez egy igazán elegáns darab. További információkért és részletekért ne habozzon, keresse fel bátran weboldalunkat a phonebox.hu-t, hiszen itt a teljes szilikon tok kínálatot is megtekintheti. Amennyiben kérdéseket tenne fel nekünk valamelyik termékünkkel kapcsolatban, ezt is megteheti, csak tárcsázza a 0617932271 telefonszámot, vagy töltse ki azt az űrlapot, amelyet weboldalunkon, a Kapcsolat menüpont alatt találhat nevének, e-mail címének és üzenetének megadásával. Válasszon egy szilikon tokot, hiszen most kedvezményes áron kaphatóak, és csak ezekkel lehet igazán megvédeni egy telefont.